Share
 

 kierran, sarah isabela

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

kierran, sarah isabela Empty
ObjavljaNaslov sporočila: kierran, sarah isabela   kierran, sarah isabela Icon_minitimePet Dec 27, 2013 7:25 am


sarah isabela kierran, seattle,washington, 21, waitress, fragile bones, kristina bazan
she was HAPPY and LIVING her life
sarah je imela srečno in preprosto življenje. hodila je v šolo, se na vsake toliko skregala z bratom zaradi malenkosti, skoraj vsak drug dan je hodila po trgovinah, organizirala je dobrodelne prireditve, da zaradi denarja ki ga je imela njena družina, ne bi izgledala skopuško. pa vendarle je to bila le krinka pridne bogataške deklice. mogoče je skozi dan to res bila, a zvečer so veljala drugačna pravila. hodila je po klubih, pila, osvajala fante, jemala droge, zapravljala denar za pozne masaže in razvajanja v toplicah s svojimi bogataškimi prijateljicami - bila je kraljica noči. a potem je spoznala njega. kakor da bi se nekaj v njenem srcu premaknilo ter ji ga ogrelo, in bilo samo zanj, je pustila staro razduzdano življenje oditi, in stara sarah je izginila.

she was HURT and ANGRY
sarah je bila srečna. bolj srečna kot kadarkoli prej. ko je bila z njim, so vsa bremena in pritisk ki ga je nosila zaradi družine, izpuhtela v neznano. vedno ko je zagledala njegove svetleče, lesketajoče se oči, se je zavedala da tako čutiš le enkrat v življenju. da si sproščen, da se počutiš kot bi letel na oblaku, da te oseba zna vedno presenetiti, še z tako majhnimi darilci ali pokloni. nekateri so to imenovali resnična, neumrljiva ljubezen ali pa sorodne duše, in tudi sama je počasi začela verjeti da je vse to resnično. da bo imela, kakor princi in princese v pravljicah, tudi ona srečen konec. a ona ni živela v pravljici, in vse sanje in upi so se neke noči podrli kakor hišica iz kart. spomni se da je bežala iz sobe, za sabo pa slišala opravičujoče krike, a je zaradi solz v očeh in bolečine v srcu skoraj vse preslišala. spomni se tudi, da je v neukrotljivi jezi ki se je mešala z neizmerno bolečino, pritisnila na sprožilec.

she was soo SCARED
bila je v prevelikem šoku, da bi lahko trezno razmišljala. bila je tako prestrašena, da so se ji roke neukrotljivo tresle. ne, ne roke - celotno telo. komaj tedaj se je zavedala kaj je pravkar naredila. in kakšno ceno bo za to morala plačati. ne da bi se zavedala kaj dela, je spakirala kovčke, z računa pobrala denar, ter sedla na prvo letalo ki jo je popeljalo v neznano. in tako se je znašla v silverstreamu na drugem koncu države, dovolj daleč, da je bila prepričana, da je policija in družina tukaj ne bosta našli. in ni se ozirala nazaj. poskušala je pozabiti greh ki ji ne bo nikoli odpuščen, in poskušala je ponovno zaživeti normalno življenje v mestu, kjer je ni nihče poznal. a ni mogla. ni vedela če je mrtev ali živ, če jo bo policija našla, če se bodo novice o njej razširile po celotni državi. nekaj mesecev je živela v strahu, a ko se po tolikem času ni nič zgodilo, je spet lažje zadihala.

she's OKAY now and LIVING her life again
od temačnih spominov ki so že skoraj popolnoma zbledeli, je minilo že tri leta. sarah je svoje življenje spet postavila na prave tirnice, in ni se več skrivala. poiskala si je službo čeprav je denarja imela veliko preveč, dobila je nove prijatelje, vživela se je v tok mesteca, v katerega se je zatekla. a ne glede na vso preteklost, je nazaj spet poklicala staro sarah. začela je hoditi na zabave, se zadevala, celo spomnila se je, da je na svetu okoli nje veliko fantov. le zakaj bi zapravljala mladost, nov začetek, za nepomembne stvari ali skrivanje? rada je imela staro sebe še bolj kot prej, ker je uvidela, kaj vse je zapravila medtem, ko je mislila da je princeska z princem na belem konju. a vsak človek ima temačno skrivnost, in tudi njena jo še vedno drži v svojih krempljih.
nadja, 13, two years, only sarah, le me love it kierran, sarah isabela 3111497467
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

kierran, sarah isabela Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: kierran, sarah isabela   kierran, sarah isabela Icon_minitimePet Dec 27, 2013 11:27 pm

my gurl is done! kierran, sarah isabela 3111497467
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 1011
reputation : 23
pridružen : 17/12/2013


kayla brown
kayla brown
admin

kierran, sarah isabela Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: kierran, sarah isabela   kierran, sarah isabela Icon_minitimePet Dec 27, 2013 11:28 pm

kierran, sarah isabela 14-34
SARAH KIERRAN,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky


kierran, sarah isabela Tumblr_mv6lsftHbW1r4sg4ao1_250
Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

kierran, sarah isabela Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: kierran, sarah isabela   kierran, sarah isabela Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 

kierran, sarah isabela

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-