Share
 

 huges, felix paul

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

huges, felix paul Empty
ObjavljaNaslov sporočila: huges, felix paul   huges, felix paul Icon_minitimeSob Dec 28, 2013 2:05 am


felix paul huges, straight, silverstream, twenty-eight, unemployed, fragile bones, jesse spencer
    AA - Alcoholics Anonymous an association of alcoholics who try, esp by mutual assistance, to overcome alcoholism


"moje ime je felix huges, star sem 28, prihajam iz silverstreama in sem alkoholik. v otroštvu sem bil priden mamin sinek. moja mama juliet je bila samohranilka dokler ni spoznala mojega krušnega očeta gregoryja. posvojil me je. gregory mi je bil kot pravi oče, imel me je za njegovega pa čeprav to nisem bil. nikoli nam ni nič manjkalo. imeli smo vse. tipično srednje razredno družinsko hišo v centru mesta, vikend na morju, dobre službe in plače, vrhunsko šolo katera mi je tudi nudila vrhunsko izobrazbo in še bi lahko našteval. že od osnovne šole sem bil odličnjak in obetal sem veliko. odselil sem se na svoje, ko sem odšel študirat medicino. nič presenetljivega, da sem diplomo naredil z odliko, kasneje pa sem se odločil še za doktorat.

med nadaljnim šolanjem sem spoznal čudovito dekle, katera je iz moje punce kmalu prerasla v mojo ženo. bila sva srečna. resnično sva se ljubila. pričakovala sva svojega prvega otroka. splavila je. nisva se vdala. poskušala sva, a je po vsakem poskusu zraven prišlo novo a znano razočaranje. takrat sva bila oba psihično čisto izmozgana in na dnu. papirje za ločitev sva vložila takrat, ko sem ji priznal, da sem v trenutku obupa pod rjuhe skočil z medicinsko sestro bolnišnice v kateri sem delal. bil sem uničen, krivda pa me je še vedno neusmiljeno razjedala vse do kosti. krivda za vse tiste mrtve zarodke, za propadel zakon, varanje, to da sem kasneje izgubil tudi službo...

v mojem življenju je zavladalo obdobje teme iz katere se nikakor nisem znal izvleči. večkrat sem si poskušal vzeti življenje zgube, da bi enkrat za vselej končal svoje pomilovanje vredno trpljenje, a nikoli nisem bil dovolj močan, da bi to pravzaprav naredil. končal sem na psihiatriji. vsak dan so me našopali z tableti, da mi je psihiater lažje pral možgane. ne vem ali mi je sploh kaj pomagalo, vem pa da me je na koncu zadelo kot strela z jasnega. spoznal sem, da nočem umreti. da nočem biti nesrečen. življenje sem vzel v svoje roke.

vedel sem, da je moja kariera v medicini končana, silverstreama pa tudi nisem želel zapustiti. še vedno sem hotel pomagati ljudem in reševati življenja, zato sem se odločil, da postanem prostovoljni gasilec. spoznal sem boba. takrat je bob postal moj najboljši prijatelj in zaupnik. bob je alkoholik. nisem potreboval dolgo, da sem pri sebi opazil podobnih znakov. začelo se je z nedolžnimi kozarčki žganja. češ, nazdravimo na še en uspešen dan. ti kozarčki so kmalu prerasli v steklenice. opitost mi je dajala lažen občutek sreče. tako sem danes tu. na srečanju anonimnih alkoholikov. nisem hotel še enkrat zabresti pregloboko. nisem vedel, če bi se bil zmožen še enkrat izvleči iz tega sranja.

po resnici povedano še vedno pijem. zmerno. vem, da bi moral popolnoma prenehati, a sem pred dvema mesecema izvedel, da imam levkemijo. preostane mi baje samo še nekaj mesecev. jebeš, tako ali tako, lahko si uspešen ali ne, bogat ali ne, srečen ali ne, ljubljen ali ne, alkoholik ali ne... vse na koncu doleti enaka usoda. vse nas na koncu pogoltne tema, smrt."  
zoe, 17, enough, just felix bby,  huges, felix paul 2326838066 
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 1011
reputation : 23
pridružen : 17/12/2013


kayla brown
kayla brown
admin

huges, felix paul Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: huges, felix paul   huges, felix paul Icon_minitimeSob Dec 28, 2013 2:09 am

huges, felix paul 13-71
FELIX HUGES,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky


huges, felix paul Tumblr_mv6lsftHbW1r4sg4ao1_250
Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down
 

huges, felix paul

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-