Share
 

 love is wasted,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 7:08 am


temptation,
i've become a wild thing
23, silverstream, usa, straight, nicolas simoes
love is wasted, Tumblr_mttey8vadI1r12n4oo2_r1_250
here we have my second asshole cherrie. mislim da lahko večino stvari o njegovi preteklosti izveste iz njegovega opisa, oziroma vsaj tisto, kar ga je precej zaznamovalo. long story short pa je : jordan prihaja iz bogate družine, enkrat v življenju je ljubil, dekle vienno zaradi svoje odvisnosti od drog poslal naravnost v smrt, ampak she will be in wanted add, torej check it out, nato je odšel v vojaško akademijo, se vrnil nazaj domov in he is still the same asshole, ki čez dan poležava, ponoči je luč zabave. spi s kurbami, ker se z njimi precej poistoveti, torej če imate kakšno tako dekle za svoj lik, ki ji je lažje zlezti v hlače, kakor pa v srce, potem pa je jordan pravi za kakšen wild thing going on. je kreten, razsipa denar, včasih dobiš občutek da ga meče skozi okno, ko ne ve kam naj z njim, je še vedno udeleženec uživanja drog, ampak je veliko bolj discipliniran. jordan je neodgovoren, ne sledi nekim določenim pravilom, šarmanten in očarljiv, se rekla da je kreten ? v vsakem primeru pa za določen tip oseb, pa se lahko kaj hitro znotraj zlomi, a je dovolj trden da to ne pokaže, torej ima le srce, ampak je treba prvo zbiti tisti berlinski zid okoli, yes ? you ready, sex him up !  love is wasted, 2326838066 
credits to ruby of ptb

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 7:11 am

let me be first:3

and oh oh he sounds like a lots of fun, so is there some space for amber?  love is wasted, 3111497467 
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 7:13 am

yeey, ann's big bro. and it's nicolas *.*
so, can you make sam space for his little sis? ;)
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 7:15 am  wiuuu :3
 • amber: sure there is a space for her ! si imela že kakšno idejo or should we brainstorm it ?
 • ann : ah, za little sister pa se mora nekaj najti ! imam občutek, da glede na to kakšen je jordan in da nekaj časa ni bilo, da njun odnos ni neki close, ampak kaj pa vem maybe at the end they actually act like bro` and sis` ?

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 7:17 am

i think i have something little inside my head. pm on the way:3
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 7:31 am

  well as i said i will offer you my babe billie! :3
  po pravici povedano nimam še čisto nobene ideje, sploh glede na to ker sta karakterno povsem drugačna. ona je celo tri leta starejša, morda nekoliko bolj zrela anyhow drugačna! ampak bi bilo čisto možno, da bi po tem ko jo je njen mož zapustil, lahko za krajši čas odšla h jordanu in bi mogoče njemu jokala glede njenega življenja. čeprav ne bi ravno rada videla, da bi ona izpadla kot kaka trapa,  ki bi mu jokala, on bi je pa imel dovolj. i don't really know! but i need something interesting for her and he seems such an cute ashole!  love is wasted, 3111497467
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 7:58 am  wiuuu :3
 • amber: awh do tell, do tell ! i love people with ideas !
 • billie : no, če je ona zrela in vse to, potem bo jordan izpadel še toliko bolj neodgovorni in otročji kreten, kar pa meni totalno ugaja. in veš kaj mogoče imam jaz eno malenkost, ki me je sedaj prešinila in bi mogoče lahko skupaj iz nje kaj razpletli, glede na to da meni danes bolj malo domišljija dela in sem res grumpy cat all day  love is wasted, 3111497467 

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 9:21 am

  that would work perfect! and please tell me more, tell me more!  love is wasted, 3111497467
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimePon Dec 30, 2013 9:24 am  wiuuu :3
 • billie : poglej na zs love is wasted, 3111497467 

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 4:24 am

  he's so jummy i just want him, okay? :3
  torej, po mojem ima adele a thing za take broken tipe, ki že od daleč dajo vedeti, da ne prinašajo nič dobrega. so please, say you'll have her? in glede na to, da je nova in ima še skoraj vse prosto mi povej, za kake vrsto povezavice bi jo najraje izkoristila, da lahko začnem sestavljati kaj zanimivega, yes?
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 4:39 am • adele : adele is adorable, i just need to say that love is wasted, 3111497467 well jordan tudi nima kaj preveč polno, tako da ga lahko praktično uporabiš za karkoli, really. sem malce pregledala plot in she was born here ? well jordan se je sem nekako preselil in lahko sta bila nekako prijatelja or smth in that wilde young years, maybe something a little bit more preden je v njegovo življenje prišla vienna ? lahko sta se srečala tudi kje drugje, ko je sam bil na vojaški akademiji in ni nujno, da je ob vsakem dovoljenem odhodu domov res odšel nazaj v silverstream, ker imam nekako občutek, da se je napotil nekam v neznano v svet in je lahko tako kje naletel na njo or smth. jordan bi vsekakor vrgel svoje oko na njo hihi.

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 4:45 am

  thank you. :3 glede povezave s preteklostjo bo sicer težko, ker se je adele pri desetih preselila v los angeles, ampak bi se pa lahko spoznala tam, če je on kdaj namesto domov zavil tja. in če sem prav dojela je on tudi bogat? glede na to, da se je adele v la-ju preživljala kot con artist bi bil on čisto lahko ena od njenih žrtev, ki jih najprej očarala, potem pa pustila s prazno denarnico. in v tem primeru ob ponovnem srečanju z njo seveda ne bi bil ravno navdušen, predvidevam. ;P
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 4:55 am • adele : to bi bilo super jaaaa ! glede na to da je on tudi bogat in mu je oče z njegovim odhodom na vojaško akademijo spet pričel vračati denar na transakcijski račun in je s tem se vrnil v formo vsaj z debelino denarnice in bi res lahko bil on njena žrtev, glede na njegovo stanje pa ga tudi ni bilo težko spraviti pod svoje ženske čare, če je samo malce bil opit in željan neke ženske družbe, ki bi ji bilo jasno kako se sam ne misli spuščati v neki larifari razmerja in da preveč ne more nuditi in ona bi to sprejela v želji po tem da ga lepo zvito okrade in srečanje sedaj bi bilo definitivno fun ! (:

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 6:09 am


  superca! torej se srečata in adele se ga verjetno sploh ne bo spomnila, ker je, let's be honest, obrala cel kup njemu podobnih tipov, on pa bi jo lahko krivil za vse, kar se mu je slabega zgodilo v življenju, ker jo pač lahko. on bi se njej lahko zdel izjemno fascinanten, ker je pač tak damaged boy, poleg tega pa bi bil eden izmed redkih ljudi, s katerimi ne bi imela kake hudo dramatične preteklosti (razen noči, ko ga je oropala, seveda ;P), tako da bi se med njima lahko razvil en tak čuden odnos, ki bi vključeval dosti agresivnih skokov med rjuhe in kake trenutke iskrenosti med/po tem? ne vem, po mojem bi si lahko zaradi nekega čudnega razloga zaupala, ne vem zakaj imam to predstavo o njiju. + he is younger than her, kar bi stvari lahko naredilo zanimive. ^^ what do you think?

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 7:49 am • adele : well, mislim da bi si jordan lahko privoščil nekoga do katerega bi lahko bil iskren in kateremu bi lahko tudi zaupal, čeprav je sama ideja smešna o zaupanju do tatice, ampak lahko bi v adel videl nekaj več in njemu tisti denar ni ravno pomenil veliko, kakor mu tudi sedaj ne in bi lahko to hitro pozabil in se zapletel v ta čuden odnos, ki bi pa bil nekako tudi iskren in bi lahko peljal v tisoč in eno smer, če bi se to skakanje med rjuhe tudi zapletlo or smth.

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 7:53 am

  ej, moje ideje so zadnje čase vedno bolj čudne, don't ask me why. ;P
  začneva torej kar to reč, pa vidiva, kam naju bo pripeljala? love is wasted, 3111497467
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 7:58 am • adele : aah ne, ideja je čisto super ! resno ! in lahko začneva, yes. in ali bi bilo preveč prositi da ti začneš ? lahko tudi jaz, ampak imam še nekaj dolgov pri riley in bi se res rada njih znebila in šele potem sledila rednemu dogajanju ^^.

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitimeSob Jan 11, 2014 8:02 am

  no problem, bom začela in ti sporočim kje me najdeš. :3
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

love is wasted, Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: love is wasted,    love is wasted, Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 

love is wasted,

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: plot pages-