Share
 

 black, alec ryder

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 


prispevki : 33
reputation : 0
pridružen : 31/12/2013


derek quinn
derek quinn
lost soul

black, alec ryder Empty
ObjavljaNaslov sporočila: black, alec ryder   black, alec ryder Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 2:45 am


alex ryder black, streight, silverstream, 24, fragile bones,assassin/bartender,jensen ackles
Če bi poznali samo začetek njegove prave zgodbe, bi se prestrašili, ga obtoževali in prezirali. Predvsem pa obsojali. In fant bi to čisto razumel, a nikakor ne bi dopustil, da bi še kdo izvedel za to resnico. Ker naredi vse, da ostane skrita. Kakorkoli, če se še niste obrnili stran naj vam razložim celo zgodbo ter kako se je vse začelo.
Fant je bil vzgajan v kristjanskem duhu in cela njegova družina je bila močno verna. A življenje so si predstavljali in razlagali drugače. Njegov oče je bil eden iz med vojakov ameriške vojske. Njegovo delo je bilo sodelovati pri raznih atentatih. Seveda je bil zaradi te službe bil prisiljen imeti lažno ime, izkaznice in celo bančne kartice. Ljudje katere je poznal, so mislili, da je bil novinar pri nekem manjšem časopisu in ko je odhajal iz mesta za več dni, so mislili, da bo le delal intervjuje in pisal kolumne. V resnici je samo 'barval stene z rdečo barvo'. Mati je začela kot navadna natakarica v nekem striptiz baru kamor je oče mnogokrat zašel. Tako sta se spoznala in posledično tudi zaljubila. Pomagala mu je pri veliko primerih, ko ji je po večih letih končno razkril svoj pravi poklic.
Štiri leta po sklenitvi njunega zakona na svetih tleh, sta dobila prvorojnega sina. Aleca. Že pri petih letih sta opazila da je bil drugačen. Kako je zlahka sprejemal smrt in razumel, ko je po pomoti videl kakšne očetove datoteke ali slišal o čem sta govorila. Z leti so ugotovili, da vidi kako je mesto v katerem so živeli, narobno. Oče je vedel, da bo lahko njegov sin nadaljeval njegov začetek. Sam je bil mediums in je videl kako so nekateri ljudje mrtvi in drugi živi in kako so živi umirali zaradi mrtvih. Narava je le želela svoje zahtevano ravnovesje. A življenje živega se v njihovih očeh ni zdelo vredno končati zaradi življenja mrtvega.
Namreč po njihovih besedah, kar je mrtvo, mora ostati mrtvo.
Oče, ki je molil k Bogu, za srečo in moč v bojih, se je sedaj k njemu obračal za zahvalo. Zdelo se mu je, da usoda želi, da naredi nekaj več iz tega. Bil je bolan znotraj v svojih izgubljenih mislih.
Poslal ga je v isto šolo kot je hodil sam. V neko majhno vas katero ne boste naši na večini zemljevidov. Tam se je fant uril vse do svojega 18 leta in nikoli ni ogovarjal. Ni poznal svobode katero bi si lahko želel.
Tako je bilo dokler se ni vrnil nazaj v mesto. Mati ga je objokana pričakala na verandi hiše in ga seznanila z novico, da je njen mož umrl čudne smrti. Seveda sta oba vedela o čem je govorila, ni bila tako zelo naravna smrt, kot je pisalo v časopisih. Oče mu je pustil listo z vsemi mrtvimi ljudmi, ki so v mestu živeli. Fant je iskal maščevanje, saj je maščeval edino kar je kdajkoli poznal. Zdrav razum in družino, ki ga je k temu zvlekla. Niti sanjalo se mu ni, da razum ni bil tako zdrav kot je sam verjel.
Takrat je prvič začel spoznavati življenje za štirimi stenami. V centru kjer se je nahajal prej, so redkokdaj videli druge ljudi in nikoli ni videl mesta. vsaj do sedaj, ko je bil spet prost.
Da, ubil je nekaj izgubljenih duš, ljudi, ki so bili mrtvi. Zaradi slovesa, ki ga je posredoval še takrat živi oče, iz drugih mest je dobil tudi veliko drugih ponudb. V teh vodah je bil dolgo časa, dokler ni spoznal nekega dekleta. Smešno kako ga je lahko dekle spremenilo.
Sam je preziral to dejstvo na začetku. Ko je videl kako nedolžna je, kako je mislila, da je vse posejano z mavricami in samorogi. Kako ni videlo ničesar o življenju in si je zatiskalo oči. In za velik zaplet dogodkov, bila je mrtva.
Vse v kar je verjel, je izgubilo svoj smisel. Nikoli nista govorila, a vsak petek jo je videl sedeti v kavarni. Ni znal biti družaben, za to nikoli ni imel časa. In preden jo je prvič ogovoril, se je rahlo spremenil.
Ubijanje je za nekaj časa postavil na stran in se probal vkjučiti. Bilo je težko, a na njegovo presenečenje je dobil službo kot natakarja v nekem zakotnem baru. Videl je kako se ljudje pogovarjajo, sklepajo prijateljstva ter druge vezi, vedno je bil dober opazovalec.
Počasi je začel postajati oseba, človek. Ne pravim, da je sedaj pri 24 spodoben človek, še vedno zlahka prezira mrtve in še vedno se ne sprijazne z dejstvom, da zaradi njih nedolžni ljudje umirajo. A se je zadržal. Ko je želel ogovoriti dekle, je tisti dan ni bilo več. Nikoli več je ni videl.
In tako nikoli do sedaj ni ljubil. A odpovedal se je ubijanju, sedaj je vedel, da to ni sprejemljivo.
Vsaj tako je rekel in verjel enostavni in nedolžni laži.
Pred tem res, da nikoli ni imel srca. Vse kar je imel je bila moč in hitre reflekse, dober sluh in vid. Dobro je opažal. Sedaj pa je zčel živeti. In pripravljen je bil storiti veliko stvari, da bo lahko bil normalen.


ariana aka ariane., 15, +2, just this sexy, i love spn and unicorns XD
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 33
reputation : 0
pridružen : 31/12/2013


derek quinn
derek quinn
lost soul

black, alec ryder Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: black, alec ryder   black, alec ryder Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 5:42 am

this is just about done,
upan, da je poklic p to uredu XD
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 1011
reputation : 23
pridružen : 17/12/2013


kayla brown
kayla brown
admin

black, alec ryder Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: black, alec ryder   black, alec ryder Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 5:44 am

almost accepted!
prosim te še samo, če izpolniš podatke o sebi. piši pm, ko boš konec.


black, alec ryder Tumblr_mv6lsftHbW1r4sg4ao1_250
Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 33
reputation : 0
pridružen : 31/12/2013


derek quinn
derek quinn
lost soul

black, alec ryder Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: black, alec ryder   black, alec ryder Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 6:23 am

okei c: srry i missed it ^^
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 827
reputation : 56
pridružen : 18/12/2013


skylar grey
skylar grey
admin

black, alec ryder Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: black, alec ryder   black, alec ryder Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 7:34 am

black, alec ryder 36-73
ALEX BLACK,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

black, alec ryder Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: black, alec ryder   black, alec ryder Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 

black, alec ryder

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-