Share
 

 // hemiplegia

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

// hemiplegia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: // hemiplegia   // hemiplegia Icon_minitimeTor Jan 14, 2014 6:20 am

thomas holt


32, construction worker


thomas benjamin holt. rojen v new yorku, v družino, ki se ni nikoli kopala v denarja, vendar tudi ni nikoli živela v pomankanju. pri sedmih letih mu je bila po prvem napadu diagnosticirana shizofrenija. samo družina holt ni pustila, da bi jim to pretirano spremenilo življenje. thomas je bil še vedno pravi mali sonček, navihan in igriv, vedno pripravljen, da stori novo neumnost. napadi so prišli, nekateri so bili hujši, drugi blažji. včasih je poškodoval svojega bratca ali sestro, nekajkrat je gospa holt padla po stopnicah po njegovi zaslugi. vendar jih to ni uničilo, they were a happy family. in prav po njihovi zaslugi, ter zaradi rednih terapij, se mu najverjetneje ni dokončno zmešalo.

v čudovito x (who will be played by my favourite babe kay) se je zaljubil na prvi pogled. očarala ga je na sto in en način, z njo je bilo življenje popolno. poročila sta se po kakšnem letu trdne zveze, kupila sta si stanovanje v new yorku in slej kot prej sta imela v načrtu tudi ustvariti družinico. bila je njegov stik z realnim svetom, napadi, kateri so se sicer občutno zmanjšali, so bili blažji, ko je bil z njo. bila je njegov svet. no, potem pa se je ta ljubka gospodična nekega usodnega večera ponesrečila v prometni nesreči. umrl je skupaj z njo. zdi se, da se napad, ki se je začel v trenutku, ko mu je policija prinesla novico, vleče vse do danes, četudi je od tega minilo že leto. iz skupnega stanovanja je pobegnil še isti večer, počakal ni niti dneva, ko bi lahko pokopal svojo ženo. blodil je naokoli ter se pred kratkim ustalil v silverstreamu, upajoč, da najde nekje spet svoje varno zavetje.

thomas je sonček, tega ne pozabimo, ja? izredno prijazen in ustrežljiv dečko, če ga uspete ujeti, ko se njegove misli nahajajo v realnem svetu. morda se je v zadnjem letu precej zresnil ter je njegov nasmešek rahlo zamrl, vendar mu tega ne gre zameriti. se bo potrudil, da s svojim počutjem ne bo pretirano vplival na okolico. in ko ima napad... takrat se lahko zgodi vse. lahko vas napade, lahko samo kriči od morilske bolečine, lahko se obnaša kot petletni otrok. napadi pridejo nepričakovano in vedno v drugačni obliki.

potreboval bi prijatelje, ki bi mu pomagali ob napadih. mogoče kakšne znance, s katerimi bi se odnos zapletel po kakšnem njegovem napadu. zagotovo bi si znal nabrati sovražnike, ki ne bi razumeli njegove diagnoze. in če ste iz new yorka je povezava a must! v ljubezenska razmerja se ne spušča, saj bo njegovo srce vedno bilo le za njegovo najdražjo. but then again... lahko se zgodi kaj nepričakovanega, če ga ujamete sredi napada, ko thomas ni thomas. basically, everything can happen. dečko vas lahko vedno znova preseneti.

also, i will love your forever, če mi tukaj pišete že s kakšno idejo, yay? yay!
created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

// hemiplegia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: // hemiplegia   // hemiplegia Icon_minitimeSre Jan 15, 2014 8:15 am

Hmmm bi biu dominic vredu za prijatelja? Je res da je rahlo mlad zanj mogoče...
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

// hemiplegia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: // hemiplegia   // hemiplegia Icon_minitimeSre Jan 15, 2014 8:49 am    it could work, yes. čeprav je res, da je dominic precej mlajši. pa tudi po karakterju se mi zdita povsem nasprotna - thomas je načeloma izjemno mirna oseba, nekdo, ki uživa v miru in bolj poredko zapusti svoje stanovanje. dominic seems far from that, correct me if i'm wrong. tako da ja, jaz ju mogoče ne bi povezala v nek "hey bestie, let's talk about our feelings" odnos. we should spice it up. maybe we could try something like this... lahko se spoznata v nekem baru. ena tistih redkih noči, ko se thomas odpravi ven zaradi kakšnega nenadnega psihološkega prebliska, dominic je tam po neki tekmi, katero je izgubil. predstavljam si, da zna biti izredno razdražen in tečen, ja? oba malo pijana, se spričkata in stepeta. testosterone everywhere. could this work for you? in ko se naslednjič srečata, bi bil dominic tisti, ki bi pristopil do njega in se opravičil ali pa to vsaj poskušal. če ne drugače zaradi pritiska medijev or sth. zdaj, thomas se ga najverjetneje ne bi spomnil, ker načeloma pozabi svoje napade. dominic could find that a bit weird, mogoče bi na koncu pač pripisal vse alkoholu. samo bi hkrati začutil to neko mirnost, ki jo ima thomas? kar bi ga lahko na nek način privlačilo, sploh ker je njegovo življenje tako divje, in se na ta način splete med njima neka prijateljska vez? oziroma bi bila na dobri poti do prijateljstva, ampak bi slej kot prej vse skupaj pokvarili thomasovi napadi. basically, bi bil vsakič, ko se sreča z dominicom druga oseba, polovico njunih srečanj bi tako ali tako pozabil. kar bi znalo bit zabavno, ja?   

Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

// hemiplegia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: // hemiplegia   // hemiplegia Icon_minitimeSre Jan 15, 2014 9:03 am

oh hell yeah !!! :DDD Nimam kej za dodat, because it's just so f****** perfect!
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

// hemiplegia Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: // hemiplegia   // hemiplegia Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 

// hemiplegia

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: plot pages-