Share
 

 - night with no stars

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

- night with no stars Empty
ObjavljaNaslov sporočila: - night with no stars   - night with no stars Icon_minitimeSre Jan 15, 2014 6:59 am

naveah
charlotte naveah holt26, pediatrician, new york, married

mrs holt over here je precej kompleksno bitje. neverjetno veliko o njej boste izvedeli v njenem opisu, so go and read it, okay? v mestu je nekaj več kot pol leta, zaposlena je kot pediatrinja in otroci jo naravnost obožujejo, prav tako pa tudi njihovi očetje. ker sta si njen poklic in njen značaj v popolnem nasprotju jo imajo stare mame bolj ali manj neprestano v zobeh,  k temu pa s svojim vse prej kot mirnim življenjem tudi sama.

kako jo najlažje razumeti? za to morate vedeti, da je bila prej neverjetno dobra oseba. ne dobra v smislu, da je bila perfektna deklica ki nikoli ni ničesar storila narobe, ampak da je bila iskreno prijazna in nesebična, odprta do vseh in do vsakega, toda nikoli naivna ali kaj podobnega. no, vso to nesebičnost in dobroto je skrila nekam globoko v svoje srce, kjer tega nihče ne bo več mogel izkoristiti ali je kakorkoli prizadeti, ker mu je pustila preblizu.

sedaj živi, kot da je vsak dan njen zadnji, uživa kolikor se le da, kar pomeni tudi ponočevanje in veliko seksa z veliko različnimi moškimi. toda seks je tudi vse, kar lahko komurkoli od njih da, kajti njeno srce je še vedno pri thomasu, pa čeprav mu je njegov odhod nepredstavljivo zamerila. mogoče bo kakšen srečnež zamajal njeno odločnost in jo ujel med dva ognja, to bi bilo vsekakor luštno. potrebovala bi tudi kako prijateljico, kako deklino, ki bi ji šla hudo v zobe, kakega seksi atija, ki bi svojega otročka zaradi nje nekoliko prepogosto vozil k zdravniku, čisto komot jo vmešate v kak zakon kot nedobrodošlo komplikacijo. she's your drama queen, use her as much as you can! :3
created by wasted moon of ptb


Nazaj na vrh Go down
 

- night with no stars

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: plot pages-