Share
 

 And I wanna kiss you, make you feel alright

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

And I wanna kiss you, make you feel alright Empty
ObjavljaNaslov sporočila: And I wanna kiss you, make you feel alright   And I wanna kiss you, make you feel alright Icon_minitimeSre Jan 15, 2014 8:04 am

And I wanna kiss you, make you feel alright Adam-senn-roberto-baldas
DOMINIC TWAIN ; 26 ;SILVERSTREAM
Everyone, to je Dominic Twain! Navdušenec nad vsemi športi, nad adrealinom, zabavam ter sexom! Mladi hokejist, ki je kapetan hokejskega kluba Silverstream in večino igre preživi na kazenski klopi, razmetava z denarjem, kot pijani milijader. Vedno nov avto, dizajnerska oblačila ter pohištvo, lepa dekleta ter veliko zasebnih zabav. Vsaj te so bile pred njegovo poroko z Ingram, katera mu je rodila dvojčka.

Seveda, kot se za vsakega moža spodobi ima tudi on svojo družino neizmerno rad, vendar zaradi tempa njegovega življenja se težko prilagaja novim razmeram: njegova žena je nenehno z otroci, zabave so se končale, domače življenje je nastalo napornejše od treningov ter tekem, dva, od štirih avtomobilov, sta družinska ter njegovo bivša telovadnico doma so preuredili v otroško sobo. Zato ga velikokrat popoldne najdete v fintnesu, zvečer pa tudi na kakšni zabavi.

Čeprav ima Ingram še vedno zelo rad in bi zanjo naredil skoraj vse in si želi biti najboljši oče na svetu ne more iz svoje kože, manjka mu romantičnih trenutkov z njegovo ženo in zato se zateka v objeme drugih žensk v mestu za katere skrbno pazi da ga ljudje nikoli ne opazijo z njimi. Njegov značaj je večinoma prijeten vendar ima tudi svoje nadute ter nesramne trenutke v katerih je lahko pravi nesramnež in občasno rahlo otročji.
Za njegove povezave potrebujem dobesedno vse, nobena ideja ni preveč čudna, i guess  razz Od prijateljev, do sovražnikov ter mnogo ljubic ter deklet za eno noč!  And I wanna kiss you, make you feel alright 258146821 

So sex him up!

code by Urška♥️ on OGL and DW
Nazaj na vrh Go down
 

And I wanna kiss you, make you feel alright

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: plot pages-