Share
 

 isla turner

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 


prispevki : 15
reputation : 1
pridružen : 23/07/2014


isla turner
isla turner
shadow hunter

isla turner Empty
ObjavljaNaslov sporočila: isla turner   isla turner Icon_minitimeSre Jul 23, 2014 2:57 am

EVER. A FEW YEARS.
ISLA MELODY TURNER
  • 20
  • 6.8.
  • HETEROSEXUAL
  • SHADOW CREEK
  • HOLLAND RODEN
  • SHADOW HUNTERS
  • INTELLIGENT
  • TOUGH
  • INDEPENDENT
zdi se, da je že od nekdaj iskala samo sebe, nikoli namreč ni vedela kaj bi v življenju sploh rada. zato je hodila od zabave do zabave, se obnašala precej neodgovorno, pristala v marsikateri postelji in na splošno povzročala težave. po srednji šoli nikoli ni odšla študirat, saj sploh ni imela želje, ampak vse skupaj se je kmalu spremenilo, ko sta ji starša zaupala družinsko skrivnost.

pobijanje že mrtvih ljudi; to je vse kar sedaj pozna in četudi se velikokrat hoče vključiti v družbo, ji nikoli ne bo povsem pripadala. ne razumite narobe, rada je obkrožena z ljudmi, pravzaprav išče pozornost na vsakem koraku, a kaj ko ne bo nikomur povsem zaupala. eno je pobijanje mrtvih, drugo pa je dejansko razlikovati med živimi in mrtvimi. nikoli ni imela te sposobnosti, da bi natanko vedela kdo je kaj, zato pa je tudi  bolj previdna k navezovanju globljih stikov s preostalimi ljudmi. njenim prijateljem bi težko dejali prijatelji, saj do njih goji zgolj površinska čustva. vedno je previdna in šele ko se dejansko prepriča, da govori z živimi, jim lahko popolnoma zaupa.

inteligenca je bila od nekdaj njena poglavitna vrlina, njen iq je namreč precej visok, a kaj ko vedno vse pokvari s svojim ostrim jezičkom. od nekdaj je bila bolj divje sorte, prepolna energije je že od nekdaj veljala za neukrotljivo dekle. družina se je z njeno kipečo energijo mogla spopasti že v rani mladosti. a sama je na družino tako zelo navezana, da jo bo branila na vse pretege. nikogar namreč nima raje od svojih bratov in sestre, za njih bi skočila do pekla ter se nato vrnila nazaj, če bi se morda ponovno znašli v težavah. drugače je njenim sovražnikom, saj so kaj hitro deležni zajedljivih komentarjev. isla je težek karakter in tega se zaveda že od samega začetka.

v ljubezni je še dandanes naravnost porazna. boji se namreč zavezati k samo enemu fantu, a to ne izključuje njenih posteljnih aktivnosti, ki jih je kar precej. sama sebe ne uvršča med vlačuge, le želi si užiti mladost. lahko bi rekli, da je dekle nekoliko izgubljeno, saj se razen pobijanju ne posveča svoji prihodnosti. boji se odrasti ter prevzeti odgovornost glede preostanka svojega življenja, zato se zamoti s poklicem svoje družine. zares žalostno.
THEONS @ SHINE
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 15
reputation : 1
pridružen : 23/07/2014


isla turner
isla turner
shadow hunter

isla turner Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: isla turner   isla turner Icon_minitimeSre Jul 23, 2014 10:08 am

this one sweetie is done! isla turner 2326838066 
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

isla turner Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: isla turner   isla turner Icon_minitimeSre Jul 23, 2014 10:12 amyou have been
accepted!


Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

isla turner Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: isla turner   isla turner Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 

isla turner

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: i'm safe here in my room unless i try to start again :: character creation :: accepted-