Share
 

 zasnova

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

zasnova Empty
ObjavljaNaslov sporočila: zasnova   zasnova Icon_minitimePet Dec 27, 2013 3:59 am

▸ shadow creeknovinar pri fate magazine, dobro poznani ameriški reviji o nadnaravnih pojavih, je o silverstreamu nekoč zapisal;

"shadow creek je manjše mestece, ki se nahaja v osrednjem delu zvezne države maine in je od najbližjega lincolna oddaljeno približno dvajset kilometrov. število prebivalcev se giblje okoli 9.000, mesto pa se ponaša s številnimi pubi, nočnimi klubi, trgovinicami, cerkvijo v kateri se verniki vsako nedeljo zberejo pri sveti maši, ter celo univerzo. skratka, shadow creek na prvi pogled daje vtis povsem običajnega ameriškega mesteca. do resnice se lahko dokopljemo le če pobrskamo nekoliko globje, takrat bomo nedvomno odkrili podatke o lepem številu nadvse nenavadnih ter pogostih smrtnih nesreč med mestnim prebivalstvom. po temeljitem pogovoru z nekaterimi domačini, sem ugotovil, da vsakdo pozna vsaj enega človeka, ki ga je doletela nadvse neobičajna smrt. nekomu je recimo spodrsnilo na cesti ter si je razbil glavo na robniku, medtem ko je nekdo drug padel po stopnicah in se nekako uspel nabosti na dežnik, ki ga je v tistem trenutku držal v roki. podobnih primerov pa je še mnogo več. gre le za nesrečno naključje? ali pa je na delu neko starodavno prekletstvo?"

kaj se torej dogaja v shadow creeku? kaj je krivo za vse te nenavadne nesreče? skozi zgodovino se je pojavilo precejšnje število najrazličnejših ugibanj, vendar pa je resnico uspelo uganiti le redkim, in tudi ti niso znali povedati kdaj ali kako se je vse skupaj začelo.

kakšna je torej resnica? v shadow creek med živimi ljudmi od nekdaj bivajo tudi mrtvi. in to ne mrtvi v smislu nesnovnih prikazni, temveč mrtvi v smislu čutečih ter še kako snovnih ljudi s svojimi sanjami ter cilji. videti so kot bi bili živi, delujejo kot bi bili živi, obstajajo v svetu živih in so v končnem smislu tudi prepričani da so živi, to prepričanje pa si z njimi seveda delijo tudi vsi ostali - tako mrtveci kot dejanske živeče osebe. skratka, v shadow creeku soobstajajo živi ter mrtvi, drug drugemu so prijatelji, sorodniki, sovražniki... vse to ne da bi vsaj za trenutek zaslutili resnico.
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

zasnova Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: zasnova   zasnova Icon_minitimePet Jul 18, 2014 1:15 am

▸ consequencesmrtvi v svetu živih nimajo kaj iskati in v izjemno redkih primerih ko do tega pojava pride, narava poskuša obnoviti ravnotežje s tem, da začne pobijati žive - prav to je razlog za vse nenavadne nesreče, ki so v zadnjih letih prizadele prebivalce shadow creeka.

čeprav je bil ta proti ukrep nekaj časa več kot zadosten, pa je zdaj bolj ali manj izgubil svojo učinkovitost in kljub temu da je delno še vedno potreben, v ospredje ena po ena prihajajo druga, intenzivnejša sredstva;

- mediji: kakšnih petdeset let nazaj so se pričeli rojevati tako imenovani mediji, ljudje z nenavadno sposobnostjo ki omogoča ločevanje mrtvih od živih. kljub temu, da se je v tistem času zdelo da bi to morda lahko bila rešitev za vse težave, pa se je na žalost prav kmalu izkazalo da večina tako imenovanih medijev nima niti najmanjšega pojma, kaj naj bi temne sence na obrazih njihovih sester, bratov, prijateljev ter naključnih mimoedočih pravzaprav pomenile. Tako se je do sedaj vse prevečkrat zgodilo, da so ti posamezniki - namesto da bi izpolnili svojo usodo ter mrtve enega po enega vrnili nazaj tja kamor spadajo - nesrečno končali v mestni umobolnici.

- grim reaper: mediji so se izkazali za bolj ali manj neuporabne, kar je v mestece več kot uspešno zvabilo enega izmed številnih odposlancev same smrti. in ne, ni videti kot visoka koščena pojava odeta v plašč s kapuco in prav tako s seboj ne nosi kose - vsaj ne večino časa. na prvi pogled v bistvu deluje povsem enako kot vsak drug prebivalec shadow creeka, medtem ko je v resnici seveda vse prej kot to. v mestece je prišel z namenom, da bi se znebil vseh mrtvih in kdo ve, mogoče bo s seboj za zabavo vzel tudi koga ki je trenutno še kako živ.

Nazaj na vrh Go down
 

zasnova

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: memories consume like opening the wound :: welcome to shadow creek-