Share
 

 keith stoner

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 


prispevki : 141
reputation : 76
pridružen : 28/12/2013


aeon walker
aeon walker
medium

keith stoner Empty
ObjavljaNaslov sporočila: keith stoner   keith stoner Icon_minitimeSob Dec 28, 2013 5:11 am


keith stoner, bisexual, la, 19, unemployed, mediums, andy biersack
ZNAČAJ;
Nikoli nisem pretirano naglas izražal misli, ki bi utegnile pritegniti pozornost nepravih osebkov, vse svoje načrte in razna mnenja sem držal zase, medtem ko sem bil v družbi ravno jaz tisti, ki je bil najbolj glasen, jasen in odločen. Manjše besedne igrice zame nikoli niso bile problem. Če se mi je zazdelo, da je tako najbolje, sem svoje namene izrazil samo napol, čeprav jasno in sem dal vtis, da moje besede predstavljajo celoto. Nikakor ne morem takoj verjeti in zaupati ljudem, zato vedno vse izgovorjene trditve preverim in tako ugotovim, kdo je vreden zaupanja in kdo ne. Morda se na prvi pogled zdim rahlo strašljiv, meni je tako povsem v redu, saj mi je občutek moči in nadvladanja zelo všeč. Lahko bi rekli, da sem odličen ljubimec in zelo slab partner, saj ne znam resnično ljubiti in v zvezi ne znam vztrajati. Kljub temu pa vedno sledim zastavljenemu cilju in ga tudi dosežem, čeprav moram na poti odstraniti nezaželjene in nepotrebne ovire.  Zdi se, da poznam samo občutek zmage, vendar v resnici ni tako. Saj sem tudi jaz kdaj že izgubil, tega nikakor ne zanikam, prav tako pa ne razglašam naokoli in zato nihče ne ve. Če se mi kdo zameri, mu vedno pripravim neko presenečenje, maščevalni udarec, ki nasprotnika po navadi tako pretrese, da se z njim ni več potrebno ukvarjati. Zdi se mi, da nisem ravno slaba oseba, res pa je, da sem nekoliko drugačen od tistih, 'normalnih' ljudi. Nesmiselno se mi zdi ponarejati nasmeške in izrekati lažne besede, zato vedno povem kar si mislim, čeprav me to spravi v sranje, vseeno mi je, vendar pa bi mnogi rekli, da ne igram pošteno, kar je res. Iskren sem, pošten pa ne. S tem ne mislim, da kradem, čeprav sem v preteklosti že, pač pa s tem zajamem moje celotno življenje. Pravila priredim tako, da vedno dobim, ne oziram se ravno na čustva in občutke drugih, ni pa mi problem niti uporabiti česa nedovoljenega. Vendar sem prav tako sposoben imeti odnos s človekom. Nikoli sicer ne bom imel prijatelja, ki mu bom vse sčvekal in mu jokal na rami, a tega ne potrebujem, dovolj mi je nekdo, s katerim si lahko izmenjam par besed brez da pri tem dobim željo da ga ubijem ali kaj podobnega. Kakorkoli že, zavedam se da sem posebnež, a ljudje me spoštujejo in to mi je všeč. Verjetno si je težko predstavljati devetnajstletnika, ki narekuje mnogim starejšim od sebe, a očitno je mogoče, kajti drugače me ne ni bilo kjer sem in ne bi počel tistega, kar počnem sedaj. Kaj je to? Saj sem rekel, da ne zaupam vsakomur.

IZGLED;
Sestra mi je večkrat pravila, da bi lahko dobil katerokoli dekle, če na sebi ne bi imel vseh verig in tega. Vedno znova sem ji odvrnil, da to ni res, nato pa sem to tudi dokazal, ko sem domov pripeljal vroča dekleta, tudi po več hkrati in jih po tistem dnevu verjetno nikoli več nisem videl.
Kakorkoli že, po pobegu videza nisem drastično spremenil, dodal sem le nekaj dodatkov več in tistih nekaj tatujev, ki se znajdejo na različnih delih mojega, ne ravno vrhunsko športnega, a vseeno na svoj način privlačnega, telesa. Veliko ljudi opazi moje oči, pravijo, da so čudovite, a skrivnostne, jaz pa sem mnenja da niso nič posebnega, le njihova izstopajoča modra barva me vedno znova potegne v svoj svet. Moj stil mi je všeč. Odraža mene in to kar sem, čeprav nihče v resnici ne ve, kaj točno to je. Nikoli se nisem poskušal poškodovati ali kaj, zato na moji bledi koži ni nikakršnih drugih 'okraskov' kot tatuji, mogoče pa lahko omenim tudi uhana v nosu in ustnici.
Mogoče se videz zdi nepomemben, a zagotavljam, da je. Vizualna podoba namreč veliko pove o človeku. Ali pač.

ZGODOVINA;
Družina? Svojo sem zapustil, ko sem bil star petnajst let. V teh štirih letih sem preživel marsikaj, na tiste, ki sem jih pustil zadaj, pa načeloma ne obujam več spominov. Stavim, da me niti iskali niso. A lahko bi se vrnil malo nazaj, preden se je vse skupaj sploh začelo. Ljubil sem svojo sestro, zanjo bi dal praktično vse, še življenje. Vendar starša... Onadva sta bila od nekdaj svet zase. Velikokrat sem se vprašal, zakaj sta sploh imela naju s Claire. Verjetno po nesreči, ne vem. Dva znanstvenika, zabubljena v svoje knjige in račune, propadle in cvetoče izume, nikakor pa se nista posvečala svojima potomcema. Zakaj bi se pa, ko imata toliko novih odkritij in vsega sranja? Saj ju razumem, jima pač nisva bila pomembna. Drek. Nikoli ju nisem dojel. Včasih sem si prav želel, da bi naju vsaj nadrla, celo udarila, če drugega ne. Vendar se to nikoli ni zgodilo, edina pozornost, ki sva jo od njiju dobila, je bil poljubček za lahko noč. Oziroma ga je dobila Claire, jaz sem bil zanju popoln zrak. Kakorkoli že, dovolj mi je bilo, vsega tega iskanja ljubezni in obravnavanja na lep način, zato sem samega sebe spravil v milo rečeno zares globok drek. Kdo me je zvlekel ven? Sprva nihče, lahko bi se tudi sam, a se nisem hotel, hotel sem, da me opazita in to se je sčasoma tudi zgodilo. Ni se mi sanjalo, kako bom s tem zapletel vse skupaj. Ves čas sta me hotela imeti pod nadzorom, opustila sta vse znanstvene pravljice zame, vedno sem bil samo jaz, jaz, jaz. Končno. A ne na tak način, kot sem si želel. Na srečo sta kmalu opazila, da je bila tam tudi Claire, a zame je bil to še vedno pravi pekel. Ni minil dan, da se ne bi skregali. Včasih sem prenočil tudi drugje, v skrajni sili kar zunaj, čeprav so me po navadi prijatelji sprejeli in me niso spraševali kaj se dogaja. Počasi pa mi je vendarle bilo vsega dovolj. Najprej sem jima samo zagrozil, da bom šel, grožnje nisem nameraval uresničiti, a me nista jemala resno, kar je nasprotovalo mojim pričakovanjem. Spomnim se Claire, ki me je prosila, naj ne naredim česa neumnega. Česa še bolj neumnega, pravzaprav. Seveda je nisem poslušal. Pobeg se je takrat zdel najboljši izhod, res modra in dobro premišljena poteza. To zagovarjam še danes. V sebi sem nosil ogromno jeze. Več, kot sem je bil zmožen prenesti. Tako sem se naenkrat zlomil in se nisem znal pobrati. Rešila me je oseba, ki ji bom najverjetneje hvaležen do konca življenja. Mogoče pa sem se le jaz malo zameril njemu, oziroma njej, saj sem, takoj, ko sem se pobral, odšel in se nikoli nisem vrnil. Zakaj? No, očitno mi sklepanje novih prijateljstev ne gre ravno najbolje, ustvarjanje nasprotnikov pa, vendar tega nisem hotel. Vsaj tako mislijo drugi. Moji pravi razlogi za določen pogled, ki ga namenim, za besede ki jih izgovorim, za korak, ki ga naredim - nikoli ne bojo povsem znani. Niti moje pravo ime. Maska, ki sem si jo nadel, odlično skriva mojo pravo identiteto in prikazuje mene, takšnega, kot sem. Toliko o ne-obujanju spominov.
Kakorkoli že, po zlomu in ponovnemu vstajenju, če bi se sploh tako izrazil, je sledilo novo poglavje v mojem življenju. Seveda sem bil še jezen, o, ja, vendar sem to jezo uspel pretvoriti v ognjevitost, odločnost in rahlo krutost. Rahlo po mojem mnenju. Pri sedemnajstih sem uspešno oropal banko, katere imena seveda ne nameravam izdati, opravil pa sem tudi kar nekaj nečednih poslov, na katere pa sem, roko na srce, zelo ponosen, saj so bili zahtevni in so od mene zahtevali več, kot sem bil zmožen dati. Mi je spodletelo? Seveda. V sanjah. Še par bank po različnih koncih sveta je ostalo praznih, potem ko sem jaz odkorakal ven, zdaj pa tega ne počnem več tako zelo pogosto, saj imam več kot dovolj za preživetje, sploh, ker mi je babica, za katero nisem niti vedel, da jo imam, zapustila pravo bogastvo, ki sem si ga z veseljem prilastil.
Tako je minilo leto in pol, v katerem sem na ulicah dosegel visok status in splošen ugled, ki sem ga vmes po neumnosti skoraj zrušil, zadnjih šest mesecev pa sem bolj ali manj živel življenje, ki naj bi ga vsak devetnajstletnik imel. Z vmesnimi odstopanji, seveda.
pipa..., 14, as much as i have, none yet, hope it'll be fun! ^^
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 1011
reputation : 23
pridružen : 17/12/2013


kayla brown
kayla brown
admin

keith stoner Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: keith stoner   keith stoner Icon_minitimeSob Dec 28, 2013 5:20 am

keith stoner 17-81
KEITH STONER,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky


keith stoner Tumblr_mv6lsftHbW1r4sg4ao1_250
Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down
 

keith stoner

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-