Share
 

 stoner, claire riley

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 


prispevki : 44
reputation : 13
pridružen : 28/12/2013


riley stoner
riley stoner

stoner, claire riley Empty
ObjavljaNaslov sporočila: stoner, claire riley   stoner, claire riley Icon_minitimeSob Dec 28, 2013 6:26 am


riley claire, stoner, straight, los angeles, usa, twenty-one, babysitter, lost soul, chloe lloyd
factoid 1
riley prihaja iz znanstvene družine,  a nekako sama tako dobro razvitih celic ni dobila. niti se ni trudila iskati neznank v nalogi in razmišljati zakaj je svet takšen kot je in o kemijskih vsebinah, ki krojijo naša življenja. mama in oče pa sta bila taka. zagledana v svoje znanje in v iskanju novega. venomer sta pred spanjem brala dolgočasne debele bukve, ki so pri riley vedno vzbujale strah in obup, ker ni razumela zakaj jima je bilo to v tolikšno veselje, da sta pri tem pozabila na njo in njenega brata. poljub za lahko noč je bil edini stik, ki ga je imela z njim in nekako je njeno družino vedno predstavljal zgolj njen brat keith. dokler pri petnajstih ni odšel in je ona ostala sama ujeta v tisti hiši. za sedemnajstletnico življenje brez brata ? sicer se je slišalo sanjsko, a pogrešala je njegovo prisotnost, ker je hiša bila prazna. ne samo zato, ker se niso več prepirali, ampak ker ona ni imela nobenega.
factoid 2
življenje v los angelesu riley ni spodbudilo želje po tem da bi bila pevka, igralka, plesalka, ampak je vedno raje bila dekle v ozadju, ki je gledalo naokoli in delalo očesni stik z ostalimi in upala na njihov pristop k njej. nikoli ni bila tista, ki je bila rada v ospredju in nikoli ni delala prvi korak. samo sedela je in čakala na življenje, na osebe, na razplet njene usode. ni bila ravno zabavna in poskočna najstnica, prav tako pa ni spadala v skupino izredno pametnih z izjemnimi dosežki na raznoraznih tekmovanjih. samo bila je in obstajala je, a nekako nikamor ni pripadala. ta občutek pa je ni spremljal skozi srednjo šolo ampak tudi kasneje v njenem življenju. del nje je še dandanes.
factoid 3
študij novinarstva je bil za njo resničnost samo eno leto. uspela je prebroditi samo prvi letnik, nato spoznala skozi svoje delo, da se ne more kosati z drugimi, da je vnovič tujec v lastnoročno izbranem svetu. pustila je šolo, starše soočila z novico, poslušala pridigo o tem kako je popolnoma enaka svojemu bratu in da lahko sledi njegovim stopinjam in odide, kar je tudi storila. stara dvajset let, izgubljena, razočarana, zmedena in prestrašena je bila prepuščena los angelesu, kar pa ni bila ravno lahka naloga. prvi teden je bila prepuščena ulici, nato se jo je prijateljica usmilila, delala je v starbucks lokalu in nabrala čez določen čas dovolj denarja za osnovno preživetje. sonce ji je posijalo, ko je v njeno življenje stopila prijazna gospa, ki je nujno potrebovala nego in nekoga pri sebi doma in je riley ponudila svoje podstrešno stanovanje v zameno za domačo nego. riley je nalogo sprejela, se preselila v podstrešno stanovanje, ki ni bilo videti tako zelo vzburljivo kakor se je slišalo, ter obstala na neki točki svojega življenja.
factoid 4
kako je prišla v silverstream ? splet naključij. življenje pri prijazni gospe se je izkazalo za dotik osjega gnezda. k njej je prišel živeti vnuk,  ki je sicer prihajal iz new yorka, a je očitno bil preveč problematičen za lastno družino in naj bi ga babica spravila v red. babica pa je komaj sebe oblekla, da bi lahko skrbela za zmešanega vnuka, ki pa je riley potegnil na dno dna. iz tiste zmedene, nesamozavestne dvajsetletnice je iz nje spravil hujše od najhujšega. sprva se je riley upirala, nato je dobil določen vpliv na njo, jo vabil na streho hišo, kjer sta popivala in kadila, nato je z njim divjala po ulicah, nato na stranišču nekega puba izgubila z njim nedolžnost,…babica je kasneje umrla. on je dvignil roko enkrat na njo, drugič, tretjič, ker naj bi bila ona kriva saj ni dovolj skrbela za njo in pri tem je še hotela mu nuditi oporo, a po njegovih besedah ni potreboval sožalja od navadne kurbe in tako ali tako mu stare ženske ni žal, ker nikoli ni bila del njegovega življenja. mrtva ali živa njemu je bilo vseeno. posesivno pa je hotel njo zadržati pri sebi. riley pa je enega večera samo iz njegovega predala ukradla določeno količino denarja, se usedla na naključni avtobus in pristala v silverstreamu.
factoid 5
nikoli ni verjela v čudeže, ali pa da bi se dogajali vsaj njej. prvi teden v novem mestu je bil katastrofalen. najeta soba je bila hujša od podstrešne sobe v los angelesu, v mestu je vladalo čudno vzdušje, mnogi so jo gledali po strani in komaj je našla delo, ki je žal moralo imeti opravka s tem da je ponovno pazila na druge, tokrat na otroke. ni vedela kaj je bilo hujše. povrhu vsega pa se je nekega večera vračala iz čuvanja najstnice, medtem ko so starši bili na romantični večerji, ko sta jo napadla dva roparja. brez kančka usmiljenja sta jo nekajkrat zabodla. padla je po tleh, mislila da je konec, a ponovno je odprla oči in nič se ni spremenilo. le brez torbice je ostala. mnogi so bili presenečeni, ona je vrnila vsaj en del znane osebnosti- zmedenosti, a se je vrnila nazaj v svoje življenje.
alma, 8teen, 6/7 years, not yet ^^,  this is amaziiing !
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 44
reputation : 13
pridružen : 28/12/2013


riley stoner
riley stoner

stoner, claire riley Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stoner, claire riley   stoner, claire riley Icon_minitimeSob Dec 28, 2013 7:09 am

this guuurl is donee ! ^^
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 1011
reputation : 23
pridružen : 17/12/2013


kayla brown
kayla brown
admin

stoner, claire riley Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stoner, claire riley   stoner, claire riley Icon_minitimeSob Dec 28, 2013 7:31 am

stoner, claire riley Cll-25
CLAIRE STONER,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky


stoner, claire riley Tumblr_mv6lsftHbW1r4sg4ao1_250
Here's what we do, all of us
We come and we go
And the time in between is precious
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

stoner, claire riley Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stoner, claire riley   stoner, claire riley Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 

stoner, claire riley

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-