Share

pale shadows of time

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2

Gost

pale shadows of time - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: pale shadows of time   pale shadows of time - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 3:05 am

Let me be completely honest... no.
no, mogoče sam ne vem, če bi šlo hahah ni neki fuul drama stuff. imela bi pač neko tako res odkrito prijateljstvo, ko mu ona popolnoma zaupa and he's like her shoulder to cry on, in bi se potem rahlo zaljubila vanj, kljub temu da ve, da nima možnosti?
Nazaj na vrh Go down

Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pale shadows of time   pale shadows of time - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 3:15 am

i have plenty of those to be honest, but i am sure we can figure something out, okey?
    so le me think onadva sta razlike dobro leto. ona je toliko stara kot njegova sestra in čisto lahko, da sta bili sošolki. potem pa je bil on zanjo vedno neka taka skrita ljubezen, vedno se ji je zdel tak posrečen in kjut, ampak itak mu tega nikoli ni upala priznati. sedaj pa ne vem, lahko da bi se on nekajkrat oglasil pri njej v salonu in bi bila ona zanj kot neka prijateljica, ki bi mu svetovala glede deklet, hkrati pa bi ona trpela in bi ji bilo bedno, ker bi on tako odkrito govoril o takšnih rečeh, njej bi bilo pa težko. but he wouldn't even know, ona pa mu itak ne bi nikoli povedala ker bi šlo bolj za eno zatreskanost kot ljubezen.
    ker imam v bistvu že ful nekih takih povezav in se mi zdi, da bi bilo preveč te drame če bi pač vsaka bila vanj, on pa bi jim dopovedoval da ne in yadada. hope you get it!  pale shadows of time - Page 2 3111497467
Nazaj na vrh Go down

Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pale shadows of time   pale shadows of time - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 3:19 am

Kkay ^^
I love it hahah it's gr8 in hja, v to se mi res ne bo težko vživet hah okay do u want me 2 start? :)
Nazaj na vrh Go down

Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pale shadows of time   pale shadows of time - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 3:22 am

great!  pale shadows of time - Page 2 2326838066  if you can, pretty swetty please? :3
Nazaj na vrh Go down

Gost

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pale shadows of time   pale shadows of time - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 3:25 am

Sure, ti pošljem link :)
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: pale shadows of time   pale shadows of time - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

pale shadows of time

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2

Similar topics

-
» let shadows die so i can feel alive