Share
 

 bates, kenneth jordan

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

bates, kenneth jordan Empty
ObjavljaNaslov sporočila: bates, kenneth jordan   bates, kenneth jordan Icon_minitimePon Dec 30, 2013 1:38 am


jordan, bates, straight, silverstream, 23, no occupation, fragile bones, nicolas simoes
factoid 1
življenje v bogati družini ima svoje prednosti in svoje slabosti. jordan je vedno gledal na prednosti, navsezadnje nikoli ni bil pretirano za nežnost in ljubeče besede, torej jih tudi s strani mame ni potreboval, medtem ko je oče bil trdna moška figura po kateri se je jordan zgledoval in mu je vedno bilo dovolj močen potrepljaj po ramenu. prednosti so bile tiste, ki so nosile svoj čar in podale celoten smisel življenju jordana batesa. kaj kmalu je namreč spoznal kako zelo daleč te lahko odpelje denar in kako hitro se lahko rešiš marsikaterih težav, ki jih ušpičiš. življenje je bilo včasih res prelahko. na drugi strani pa je edino jordan v svojem življenju kazal pripadnost bogatejšemu sloju. starša sta bila bolj malenkostna in se nikoli posebnih prireditev nista udeleževala, ko sta dobila še ostala dva otroka, a se skromnost ni preselila nanj. v otroštvu mu še denar ni toliko pomenil in ves ta vpliv, a ga je definitivno občutil kasneje v srednji šoli, ko je dobil malce več pogledov nase. družina bates mogoče ni silila ven, a ni se je dalo spregledati. za to je včasih poskrbel prav on.
factoid 2
pri dvajsetih letih pričakuješ, da ti bo svet pod nogami in da ti bo vsak šel na roko in opravičeval tvoje napake, ker si premlad da bi karkoli razumel, čeprav zase misliš kako si pobral celotno pamet sveta. jordan se pri dvajsetih letih ni ukvarjal s temi stvarmi. naš jordan se je pri dvajsetih ukvarjal z lastno razpetostjo, z lastno krivdo, uničenjem vsaj kančka dobrega v sebi. veste…poznal je to neko dekle, njeno ime je bilo vienna. bila je prelepa, pametna, dobra kot kruh, nikakor ne nekdo katerega bi si zamišljali poleg jordana, ki je bil bolj videti kakor navadni odpadnik poleg nje in ne nekakšen mladenič visoke družbe, ker je preprosto imel občutek da je pobral celotno pamet sveta. ona pa ga je razumela. no, stvari seveda niso bile tako preproste. jordan je bil razpet med tistim življenjem, ki je bil zanj edino mogoč in njo, ki pa ga je vodila v nekaj kar bi ga spremenilo. na koncu je on povlekel njo v svoje življenje in jo s tem popolnoma uničil.
factoid 3
zgodba med vienno in jordanom si skoraj zasluži svoj odstavek. svoje posebno mesto na papirju. jordan je imel težave z drogo. priskrbel si jo je lahko kadarkoli in počasi so govorice o njemu kot odvisniku prišle na očetova ušesa. vsak prihodek v življenje jordana je prekinil in se še bolj umaknil iz socialnega življenja. na eni strani je imel probleme z njim, na drugi z ostalimi družinskimi člani…ni bilo kriviti očeta za zlomljene živce in mamo v skrbeh za njene otroke. jordan pa ni mogel kar tako odnehati in biti dobro. drogo je potreboval in vienna je ves ta čas stala ob njemu, kar ji zares ni bilo potrebno. ni ji ga bilo ravno najlažje prenašati veste, toda ljubila ga je, resnično. takšnega kot je. ne glede na to koliko se je drl na njo, jo odrival, žalil in včasih skoraj udaril, se je ona vedno vračala k njemu in mu nudila svojo oporo. jordan pa ji je to vrnil s smrtjo….poslal jo je v smrt. zadolžil se je do vratu pri dilerjih, oče mu ni hotel dati denarja in spoznali so kje je njegova šibka točka. zgolj izzivanje in pogon strahu v njegove kosti, se je končalo tako da je ona stradala, saj jim ni bil zmožen izplačati denarja. toda za to ni vedel nihče. vsem je šlo le za rop. storilci so pobegnili, jordan je še nekaj časa ostal, a vedel je da bo krivica takoj letela nanj in na koncu je tudi on pobegnil stran.
factoid 4
po dekletovi smrti je jordan bil zlomljen, a tega ni zares pokazal. stopil je pred očeta, izkašljal zgodbo o spoznanju lastne krivde in bolezni, mu predlagal vojaško akademijo in pobegnil iz silverstreama, se izognil pogledom prebivalcem v katerih je viennina smrt še vedno bila aktualna in svojo kazen preživljal daleč od doma, med trdo disciplino, kjer je še vedno potekala njegova borba v želji po drogah. vendar je odvisnost premagal, a zavedal se je kako se po treh letih v mesto vrača popolnoma enak kot je bil, le s to prednostjo, da tokrat ni imel namena dekletom kot so vienna vstop v njegovo življenje za njihovo dobro. sam ni mogel stopiti v njihov pravljičen svet, a prav tako ni mogel iz svojega. prav tako pa mnogi, ki ga izredno dobro poznajo, pravijo da vienna živi in to v njegovem srcu, le da sam tega ne prizna, saj bi izpadel patetično in trapasto za nekoga kateremu je vtis tako zelo pomemben.
factoid 5
jordan je nazaj v mestu. svojo vojaško opravo je pospravil in se vrnil v domače življenje. denar je spet pridobil in dal vsem jasno vedeti kako ne misli niti migniti s prstom. čez dan poležava, čez noč se zabava, pije, občasno kupi tudi kakšno drogo, čeprav ga je vojaška disciplina naučila tudi discipline z nevarnimi substancami. razmetava denar, skrivnostno gleda, druži se z kurbami, ker si dovolijo le zlesti v hlačke in ne v srce, torej so precej na njegovem ranku…kupuje avtomobile, jih uničuje, ter je popoln kreten. in je možno, da pride nova vienna naokoli in ga spremeni, le da tokrat oba preživita in si ustvarita družino ? kdo ve. eno je pa zagotovo- če se takšno dekle pojavi, bo uničilo jordana. na zunaj bo še vedno enak, a znotraj se bodo komaj zlepljene rane ponovno razbile na tisoč koščkov, ki jih je zadnja tri leta korajžno zbiral in zlepljal skupaj.
alma, 8teen, 6/7 years, riley stoner, i love thiss forum
Nazaj na vrh Go down
Gost
avatar

bates, kenneth jordan Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bates, kenneth jordan   bates, kenneth jordan Icon_minitimePon Dec 30, 2013 6:20 am

this asshole is done, i guess. finally.
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 827
reputation : 56
pridružen : 18/12/2013


skylar grey
skylar grey
admin

bates, kenneth jordan Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bates, kenneth jordan   bates, kenneth jordan Icon_minitimePon Dec 30, 2013 6:31 am

bates, kenneth jordan Ns-19
JORDAN BATES,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

bates, kenneth jordan Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: bates, kenneth jordan   bates, kenneth jordan Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 

bates, kenneth jordan

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-