Share
 

 clayton, ethan lester

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

clayton, ethan lester Empty
ObjavljaNaslov sporočila: clayton, ethan lester   clayton, ethan lester Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 2:39 amethan clayton, hetero, silverstream, 24, student of math and physics, fragile bones, daniel sharman
njegovo življenje se je vedno vrtelo okoli zdolgočasenosti in neuspešnih poizkusov da bi jo pregnal. mogoče mu je šlo v prvih letih nekoliko tudi za to, da bi svojim ignorantskim staršem pokazal da obstaja, da ni samo robot ki poslušno naredi vse kar od njega zahtevajo ter ničesar ne pričakuje v zameno, vendar pa je to željo sčasoma prerasel. nista ga potrebovala, zakaj bi torej on potreboval njiju?

začelo se je povsem nedolžno.

v zgodnjem otroštvu ga je vodila radovednost. varuške, ki so nadomeščale njegova vedno odsotna starša, je spravljal ob živce s svojimi vprašanji, ter na videz povsem nesmiselnimi eksperimenti, ki se jih lahko domisli le majhen otrok. ko zdaj pogleda nazaj v svoje življenje, je prepričan da je bilo to obdobje edino v katerem je bil vsaj približno srečen.

vse se je spremenilo, ko so ga poslali v prvi razred. šola mu ni predstavljala nobenega izziva; snov si je zapomnil hitreje kot njegovi sošolci in postopki, ki so bili ostalim zapleteni so se njemu zdeli otroško lahki. na smrt se je dolgočasil, vendar pa tokrat ni mogel preprosto preskočiti k čemu bolj zanimivemu, ne, ure dolgo je bil prisiljen sedeti pri miru ter poslušati o stvareh ki jih je že vedel. sprva se je bil sposoben zaposliti vsaj v času, ki ga je imel na voljo le zase, vendar pa je tudi ta del njegovega življenja počasi pogoltnila vse večje zdolgočasenost.

in tako se je začelo.

v nižjih razredih jo je zdravil s kopičenjem znanja. popoldneve je preživljal v knjižnjici, kjer je prebral praktično vsako knjigo, ki mu je prišla na pot. bolj zahtevna je bila, bolj je v njej užival. v primerih, ko je naletel na problem, ki ga ni znal rešiti, se je z njim ukvarjal toliko časa dokler ga ni razumel do potankosti. vendar pa to kmalu ni bilo več dovolj in tako je zabavo začel iskati v sto in eni aktivnosti, ki jih je za stanovalce ponujalo mesto. vpisal se je na nogomet, se ga naveličal po nekaj dneh, vztrajal še kakšen mesec, razočaran odnehal ter poskusil nekaj drugega. njegovega interesa nič ni moglo zadržati prav dolgo, stvari se je naveličal takoj ko se je naučil vzorca po katerem se je ravnala. edina izjema je bila matematika, ure dolgo je lahko strmel v en sam račun ter preizkušal različne načine kako bi ga rešil.

preobrazba iz tihega otroka z velikim srcem v mestnega razgrajača brez vesti, se je dogajala postopoma. začelo se je z dekleti. vedno je znal precej dobro vrteti jezik in razsipati domiselne komplimente če se je le potrudil, njegovo družinsko ime pa je le še dodatno prililo vode na ogenj. sprva je bil prepričan, da je s tem odprl novo poglavje v življenju, vendar pa je še prekmalu ugotovil, da je z ljudmi enako kot z vsem ostalim. takoj, ko je izvedel kaj jih žene, je izgubil zanimanje zanje ter jih brez obžalovanja zavrgel. na pragu srednje šole je začel eksperimentirati z alkoholom in drogami. glasne zabave, vračanje domov ob nemogočih urah, cel kup afer za eno noč in dvourne pridige o tem, kako je osramotil družinsko ime, ki sta mu jih prirejala starša, so bili v tistem obdobju stalnica njegovega življenja.

lepo bi bilo reči, da se je spremenil, da ni več človek, ki se igra s čustvi drugih ter povzroča težave kjerkoli jih le lahko, vendar pa bi bila to laž. v bistvu bi lahko celo rekli, da je postalo še huje, vse omejitve ki so ga morda držale nazaj v preteklosti, so zdaj namreč povsem izginile. večkrat je bil aretiran zaradi uničevanja javne lastnine ter kraje, dekleta še kar menja približno tako pogosto kot spodnje perilo in resnica je, da bo naredil vse kar bi njegovo življenje lahko naredilo bolj zanimivo in to povsem ne glede na posledice.
lilith, 17, i have no idea how much

Nazaj na vrh Go down


prispevki : 827
reputation : 56
pridružen : 18/12/2013


skylar grey
skylar grey
admin

clayton, ethan lester Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: clayton, ethan lester   clayton, ethan lester Icon_minitimeTor Dec 31, 2013 2:44 am

clayton, ethan lester 19
ETHAN CLAYTON,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
 

clayton, ethan lester

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-