Share
 

 dwyer, cassie

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

dwyer, cassie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: dwyer, cassie   dwyer, cassie Icon_minitimePet Jan 03, 2014 9:06 am


cassie dwyer, heterosexual, ny, 21, nanny, fragile bones, kate harrison
"odraščala sem v povsem običajni družini, napolnjeni z ljubeznijo in čudovitimi medsebojnimi odnosi. med nami se je vila neuničljiva močna vez, ki je naredila družino dwyer tako popolno. imela sem starejšo sestro in brata, s tem pa sem bila tudi najmlajša članica družine. še zdaj se spomnem, kako sem vedno risala našo družino. očka največji, poleg njega je stala malo manjša mami, poleg nje sem stala jaz, ob očku pa je bil eli, eliju pa je sledila billie. življenje bi lahko oklicala za perfektno, vse do trenutka, ko je mami z grenkim tonom povedala, da je očka odšel. nikoli nisem razumela, kaj naj bi to pomenilo, zato sem kar naprej risala to in ono, vse skupaj shranjevala v očkovem predalu v majhni omarici, in mu vse umetnine želela predati, ko pride nazaj. s časom sem se vsega naveličala, s tem pa začela tudi razumevati, da ga več ne bo nazaj. ne spominjam se, da bi bila oseba, ki bi kazala čustva, zato niti nisem dala toliko na njegovo odsotnost. hitro sem se pobrala. temu pa je sledilo obiskovanje osnovne šole.
moja šola se je nahajala dobrih sedem ulic proč od naše, zato smo se tja vozili s šolskim avtobusom. veljala sem za glasno in nasmejano dekletce, dokaj družabno, posledično pa pupolarno v družbi. prav gotovo poznate tiste princeske v razredu, ki so vedno nad ostalimi? recimo da sem tako nekako izpadla jaz, vsaj proti bratu in sestri, ki sta bila nekoliko odmaknjena od družbe. osnovno šolo sem zaključila kot odlična učenka s štipendijo, nadaljevala pa sem v srednji šoli, ki je bila dokaj oddaljena od naše hiše - new york je tako velik, da sem se večkrat v okolici lastne ulice skoraj izgubila. res prometen kraj. povsod gneča, nikoli ni tišine.
v srednji šoli sem si zadala velike cilje. odšla bi na kolidž, postala bi zdravnica. vendar sem kaj prekmalu začela sprejemati napačne odločitve.
opustila sem šolo, hotela odrasti, se preseliti iz velikega jabolka in si najti dober poklic, za katerega ne potrebujem posebnega šolanja. brskala sem po spletu in našla stran, preko katere lahko postaneš varuška. takoj sem bila pripravljena sprejeti službo, čeprav otrok nisem nikoli marala - vsekakor se mi je šlo samo za denar. dobila sem le eno prijavo. neka ženska je za tri otroke potrebovala obvezno varstvo. vsekakor sem prošnjo sprejela, spakirala stvari in za vedno zapustila new york. podala sem se proti mestecu, za katerega sem prvič slišala. imenovalo naj bi se silverstream.
ko sem prispela, nisem bila prav nič navdušena. mesto je bilo v primerjavi z mojim domačim krajem nula. majhno, obdajal ga je gozd, nisi našel kaj dosti. vse je izpadlo tako umirjeno. pretirano umirjeno. vendar sem si lahko privoščila majhno stanovanje, se uveljavila kot varuška, ter skoraj izgubila stike z družino.
s svojim življenjem nisem navdušena tako, kot izgleda, vendar si boljšega ne bi mogla privoščiti."
urška, soon 15, enough, ruby, this app is awful.
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

dwyer, cassie Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: dwyer, cassie   dwyer, cassie Icon_minitimePet Jan 03, 2014 9:10 am

dwyer, cassie 23_zps11360582
CASSIE DWYER,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
 

dwyer, cassie

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-