Share
 

 Lincoln, April

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

Lincoln, April Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Lincoln, April   Lincoln, April Icon_minitimeSob Jan 04, 2014 7:59 am


April, Lincoln, heterosexual, New York, 25, doctor, fragile bones, Ginta Lapina
''April, kako si?'' je bilo vprašanje, ki mi ga je postavila svetovalka, psihologinja, ki bi naj mi pomagala. Sicer ne vem zakaj, saj sem bila čisto vredu, mislim, kljub moji preteklosti, nisem imela nobenih travm ali pač? Uglavnem, samo eno srečanje nič drugega, sem si prigovarjala v glavi, potem me nikoli več ne vidite  tukaj. Nisem nora, da bi hodila k psihologinji. No pa začnimo, da bom čimprej konec.
''No jaz sem April Lincoln in imam 25 let. V New Yorku, sem se rodila ter preživela svoje otroštvo, končala sem eno izmed najboljših univerz v Ameriki in sem postala zdravnica.Imam…''
''Dovolj! Nočem slišati tega, kar si danes April, vseh splošnih stvari, ki jih že vsi vemo, hočem, da mi poveš vse April, vse, kar nisi povedala še nikomur, vsa tvoja dejanja, vse April, samo tako boš osvobodila svojo dušo in srce. No, govori.'' Pogledala sem jo malo čudno in nisem bila pripravljena povedati vsega. Vendar me je gledala z očmi, ki niso pustile ugovarjanja. Kakšna je to psihologinja? Kje je kanček sočutja? Sem se spraševala, ter zmajala z glavo in začela govoriti.
''No, rodila sem se v New Yorku in imam brata Zane-a, ki je skrbel zame vse moje otroštvo in mladost. In zato mu ne bi mogla biti bolj hvaležna. Priskrbel mi je študij in vse kar sem rabila. Vendar je vedno manjkal delček mene. Vsak dan sem opazovala mamo, kako je popivala in vsak večer pripeljala novega moškega v hišo. Stanovanje, kjer smo živeli je bilo grozno, steklenice vsepovsod. Očeta nisem poznala. Včasih sem se počutila, kot da moja mama ni moja prava mama, saj nisem nikjer zasledila materinske naklonjenosti. Zdelo se mi je kot,da je moj brat edini moj sorodnik,edini ki me je imel rad. Vendar me je ta tudi kmalu zapustil in tega mu nisem nikoli odpustila,čeprav ga imam rada. Vsak večer, sem si dopovedovala,da se bo vrnil, da ni pozabil name. Vendar se nikoli ni. Kmalu bi pustila vse, kar mi je moj brat priskrbel, vendar nisem tega dopustila. Hotela sem končati študij in zaživeti uspešno življenje, življenje,ki ga moja mama ni nikoli imela. Na zunaj sem bila pridno dekle, dekle, ki je verjelo vase in je bilo močno, ni pustilo, da bi jo karkoli zlomilo. Vedno sem nosila nasmešek na obrazu. Vendar vse ni bilo tako rožnato, kot se je zdelo. Ja imela sem dober študij,prijatelje, vse. Samo o mojem bratu, ki ga nisem videla že leta ni bilo duha ne sluha. In to me je najbolj potrlo. Mogla sem se navaditi živeti brez njega in nikoli nisem razumela, zakaj me je zapustil. Neke noči pa sem se preprosto zlomila. Nisem vedela, kaj naj naredim sama z sabo. Prijateljica, ki sem jo imela najraje me je zapustila, fant, ki mi je bil všeč je našel drugo, mama je bila še vedno vsak večer pijana, brat se ni vrnil. Študij ni trpel, vendar se je svet obrnil na glavo. Odšla sem v najbližji lokal in se ga napila. Naslednji dan se nisem spomnila ničesar. Vem pa, da je to bila največja napaka v mojem življenju, saj nisem hotela postati, tako kot moja mama. Rabila sem dve prekrokani noči,da sem se pobrala in pozabila na pijačo za vedno. Takrat sem, tudi našla razlog za svoj poklic zdravnice.Pomagati drugim. Živela sem normalno naprej. Vendar sem vedno po tiho upala, da se bo moj brat vrnil in če bi se,  bi bila vesela, vendar bi jih pošteno slišal od mene. No, moj karakter pa se je utrdil čez vsa ta leta, nasmešek na obrazu je bil stalnica, trma je bila ena izmed mojih glavnih adutov in čeprav mi je včasih primanjkovalo samozavesti,sem se vedno znala postaviti zase in doseči to kar sem hotela. In to je to. Nič posebnega.''
''Zanimivo, lahko bi,…'' nisem ji pustila dokončati stavka, saj sem pobrala vse svoje stvari, ter odšla od svetovalke, psihologinje ali karkoli je že bila. Nisem je mogla več videti. Saj sem ji povedala stvari, ki jih nisem še nobenemu. Spakirala sem stvari, ki sem jih imela v New Yorku, ter se preselila v Silverstream.
Sara, 16, many, yes Victoria Wright, as I said, very good
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 827
reputation : 56
pridružen : 18/12/2013


skylar grey
skylar grey
admin

Lincoln, April Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Lincoln, April   Lincoln, April Icon_minitimeSob Jan 04, 2014 8:01 am

Lincoln, April 41-72
APRIL LINCOLN,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
 

Lincoln, April

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-