Share
 

 Eugenie Oswald

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

Eugenie Oswald Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Eugenie Oswald   Eugenie Oswald Icon_minitimeNed Jan 05, 2014 7:08 am


eugenie, oswald, bi, LA, 21, unemployed, fragile bones , taylor momsen
V kratkih hlačah, majci brez naramnic, vans supergah, oguljenjo torbico, v kateri se je skrivalo marsikaj prepovedanega ter s flašo žgane pijače v rokah  je hodila po ulicah. Njene noge so jo nosile brez cilja ter v glavi ji je še vedno odzvanjala glasna glasba iz diskoteke iz katere se je odpravila pred približno petnajstimi minutami. Je bilo res petnajst minut? Kje sploh je? Lenobno se je zavrtela okoli svoje osi, da bi prepoznala malenkost v okolici in se po tem orijentirala vendar vse ji je bilo popolnoma novo. In vse se je vrtelo pred njenimi očmi. Naredila je nekaj korakov do najbližje stavbe, se z hrbtom naslonila na zid in po njem počasi zdrsela do tal. Samo dokler se ne bom počutila bolje si je prigovarjala v svojih mislih ter vsebini želodca probala preprečti vdar na plano.
Iz torbice je z zadnjimi močmi potegnila škatlico cigaret, si eno vtaknila v usta ter jo pri žgala. Vdihnila je dim ter zaprla oči v upanju da bo vrtoglavica minila.Vrat steklenice je prislonila k razpokanim ustnicam ter naredila nekaj požirkov ljubljene pijače, ki je bila z njo že toliko let ter ji bila edina vpora v težkih časih. V enemu letu je živela že v štirih različnih mestih,  silverstream je bil peti. Že ob omembi tega imena ji je postalo še bolj slabo. V tem mestu ni želela živeti, bil je njen zadnji izhod v sili kateremu se je izogibala kar nekaj let. Tukaj ne pozna prav ničesar in že drugi večer tukaj  je v neki ulici ležala mrtvo pijana ter zadeta, na stranišču v neki diskoteki, ki je bila bolj zakotna ter pokvarjena kot večina takšnih krajev ki jih je poznala pa jo je obdelal neznani moški, ki jo je dobil dovolj pijano, da je privolila v kar koli. Naenkrat se je v njenih mislih prikazal oče, katerega je sovražila bolj kot je mislila da je lahko to čustvo tako močno.
Na začetku je bilo vse vredu bili so povprečna družina. Pri njenih sedmih letih sta se starša ločila. Ona je odšla z mamo, vendar je vseeno hodila obiskovati očeta. Spet je potekalo vse gladko do njenega trinajstega leta, ko jo je oče prvič spolno zlorabil. Tega ni upala povedati mami zato je morala še naprej hoditi k njemu on pa jo je še naprej zlorabljal. Ob spominu na te dogodke je želodec začel močno protestirati in hitro je odvijugala do najbližjega zabojnika smeti ter ob njem poskusila bruhati. Kazalec in sredinec si je potisnila globoko v grlo in v trenutku je iz nje butnilo vse kar je zaužila tisti večer. Rjavkasta lužica na tleh je bila na pogled nagravžna in smrdeča, zato je po nekaj trenutkih pograbila svojo torbico ter odšla naprej.
Hoja ji je pomagala da si je glavo malce zbistrila, ravno toliko, da je prepoznala stavbe in vedela kam mora zaviti. Začelo jo je zebsti, vendar ni imela ničesar s čimer bi se ogrnila, zato je pospešila korak. Prišla je do svoje ulice in globoko si je oddahnila ter se zahvalila sama sebi da se ni kje spotaknila in obležala v jarku. Na tleh, pred sosednjo stavbo je ležal brezdomec, ob njem pa pes, ki se je tresel od mraza ter se stiskal k svojemu gospodarju. Iz žepa je potegnila zmečkanih nekaj dolarjev in mu jih stisnila v roko. Z šibkim nasmehom na obrazu je nadaljevala pot do stavbe v kateri je živela. Po požarnih stopnicah se je povzpela do enega izmed stanovanj ter splezala skozi okno, spet je izgubila ključe. Torbo je odložila na že dotrajen kavč ter odšla do kuhinje, kjer si je nalila kozarec vode ter ga spila na dušek. V kopalnici si je odstranila ves temni make up ki ga je nosila ter na svoj mrki obraz probala prislikat nasmeh, vendar je bila preveč prijana ter preutrujena za karkoli. Iz omarice je  vzela škatlico tablet – anti depresive -  ter eno pojedla. Pospravila jih je nazaj na svoje mesto ter še nekaj trenutkov stala pred ogledalom. Sama, nič vredna, umazana kurba. Vse to so ji govorili ljudje in samo zaradi njih nima ciljev v življenju, noben žarek sonca ni dovolj močen, da bi prinesel srečo v njeno življenje. Bila je sama in na to se je navadila. Temna ličila, ki si jih je na debelo nanašala na kožo so ji predstavljali zaščito, v ljudeh je vzbujal strah in pustili so jo pri miru. Psihopatka. Tudi to je bila. Na njenih zapestjih so počivale zaceljene brazgotine, ki si jih je pred leti povzročila sama. Zakaj? Oče jo je zlorabljal njena mam je pri njenih šestnajstih letih naredila samomor. Če ni to dovolj velik razlog da več ne preneseš psihične bolečine in jo začneš nadzarovati z fizično pa čeprav je to tvoj del telesa...
Od takrat naprej se je selila od prijatelja do prijatelja, dokler ni prišla do očeta. Ponoči mu je okradla vse kar je bilo nekaj vredno, vzela njegov denar in izginila še pred svitom. Vse je prodala in bilo je dovolj da si je za nekaj časa najela stanovanje v LA-ju. Našla si je službo kot natakarica. Njena premajhna plača je zadostovala za nekaj računov ter hrano. Naučila se je preživeti z tem in našla si je prijatelje.
Vendar prijatelji te izdajo ter zapustijo in kmalu ni imela več dovolj za življenje tam in preselila se je v nekaj drugih mest. Delala je kot pevka v klubih, striptizeta, kurba... In kmalu ni več zmogla zato se je preselila v silverstream, kjer je bilo življenje dosti cenejše kot v velikih mestih in nobenega ni poznala.
Hotela je začeti na novo, vendar ni bila prepričana če to lahko zmore. Že od nekdaj je bila sama pri vsemu, vedno so j ljudje zapuščali zato je prepričana da ni sposobna ponovno zaupati ali biti nekomu pomembna.
kuky, 17, idk 2 years or smth.., nope, hi guys:)
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

Eugenie Oswald Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Eugenie Oswald   Eugenie Oswald Icon_minitimeNed Jan 05, 2014 7:40 am

Eugenie Oswald 005b
EUGENIE OSWALD,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
 

Eugenie Oswald

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-