Share
 

 parker, alexander

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

parker, alexander Empty
ObjavljaNaslov sporočila: parker, alexander   parker, alexander Icon_minitimeTor Jan 07, 2014 8:06 am


alexander parker, hetero, silverstream, 25, art gallery owner, lost soul, benjamin eidem
1] Rojen kot prvi izmed dvojčkov Parker, sin Meredith Parker in nekega moškega ko ga sploh ni poznal, je bil Alexander zmeraj zgleden in priden otrok. Ni zahajal v slabo družbo, ni se pretepal ali (preveč) nagajal učiteljicam v šoli. Nasploh je bil vedno dobre volje, čisti optimizem in dobrota na dveh nogah. Vedno pripravljen priskočiti na pomoč, kljub temu, da je živel z mamo ki ni bila sposobna obdržati moškega, sestro s katero je moral zmeraj tekmovati in dvojčkom, ki je bil vedno pametnejši in iznajdljivejši. In verjemite, to ni bilo lahko. Na srečo je bil vsaj njegov mlajši brat (sin maminega fanta številka tri) prava polomija. Oh, če slučajno še niste ugotovili, ni najbolj navdušen nad svojo družino, pa vendar jih ne sovraži ali kaj podobnega.

2] Kot najstnika so ga zmeraj zafrkavali da je reva, piflar in podobno. Ni ga motilo, rad je bil sam. Začel se je ukvarjati s športom, pridobil lepo postavo ter odkril svojo skrito strast - pisanje. Ne, ni postal zatežen pesnik, ki bi pisal samo poezijo, navdušen je bil nasploh nad zgodbami in predvsem pravljicami. Začel je pisati in svoje pravljice tudi objavljati. Prejel je razne nagrade, a vse to pač ni bilo dovolj da bi se s tem preživljal.

3] Pustil je študij pisanja in se začel ukvarjati z različnimi študiji. Potoval je po svetu dokler ni v L.A.-ju srečal rjavolasko, umetnico s čudovitimi očmi. Že prvi trenutek ga je očarala s svojo eleganco in prefinjenostjo. Mislil je, da ga bo do zdaj že izučilo da so ga dekleta raje imele za prijatelja, a njej je nasedel. Kar nekaj časa sta se videvala, celo zanosila je in otroka se je veselil kot bi se ga vsak oče. Bil je vse preveč zaljubljen da bi opazil, da ga je ženska samo izkorišcala. Navsezadnje je le bil naiven mlad umetnik z kar nekaj denarja. Takoj po rojstvu otroka je oba zapustila, in tako sta Ethan in Alex ostala sama.

4] Svojega sina je imel resnično rad, pomenil mu je res vse. Kljub temu da je zdaj moral preživljati oba, je ob vseh službah še našel čas, da je Ethanu prebral eno svojih zgodbic. Ni hodil ven, ni se zabaval kot normalni študentje, temveč je ostajal doma s svojim sinom. Večinoma zato, ker si na zmenke ni upal hoditi. Strah ga je bilo, da se bo zgodba ponovila. Zaljubil se bo, punca pa ga bo le izkoristila. Zato večere raje preživlja doma ali pa kje v parku, kjer se podi za Ethanom.

5] Počasi je začel spoznavati, kaj vse ljudje cenijo v umetnosti. Ni nujno da je prava umetnost, samo občutek mora dajati, da je nekaj posebnega. Preizkusil se je kot vodja kavarne, bara, knjigarne, a je nad vsem obupal. Nič ni bilo dovolj dobro, da bi lahko Ethanu zagotovil čim boljše otroštvo. Fantka je zares oboževal, vsak dan je opazoval kako mu je postajal bolj in bolj podoben. Prav zaradi njega se je vrnil v svet umetnosti z namenom, da nekaj dobi od tega. Z Ethanom se je preselil nazaj v Silverstream, odprl manjšo galerijo in začel od začetka.

6] Ponoči je vstal, ko je Ethan jokal česar že dolgo ni počel. Navsezadnje je bil star že dobra štiri leta, ni bil več dojenček. In zato je Alex vedel, da je nekaj narobe. Stopil je v sobo, in v tistem trenutku imel oči uprte le na fantka v postelji. Napaka. Vse kar je zaslišal je bil top udarec, pekoča bolečina in potem... Nič.
Zbudil se je v bolnišnici z obvito glavo in rebrom. Vse ga je bolelo. Imel je presekano lobanjo, možgani pa so po čudežu ostali nepoškodovani. Nekaj ubogih polomljenih reber je imel, pa je kljub grdemu 'padcu' po čudežu preživel. Ne bi smel preživeti, a je. In zdaj je to kar je. Nič. Vse. Le še ena izgubljena duša.
lauren, soon to be 14, enough, my dear felicity:3, still awesome
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 827
reputation : 56
pridružen : 18/12/2013


skylar grey
skylar grey
admin

parker, alexander Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: parker, alexander   parker, alexander Icon_minitimeTor Jan 07, 2014 8:43 am

parker, alexander 47-47
ALEXANDER PARKER,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
 

parker, alexander

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-