Share
 

 adele simone watson

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

adele simone watson Empty
ObjavljaNaslov sporočila: adele simone watson   adele simone watson Icon_minitimeSre Jan 08, 2014 9:40 am


adele simone watson, straight, los angeles, unemployed (actress, con artist), medium, emilia clarke
WATSON, ADELE SIMONE
1. november 1987, silverstream (maryland, usa)
26 let, 163 centimetrov, 48 kilogramovbelka,
svetlo-rjave oči, temno-rjavi lasje
psihotične motnje (paranoja, delno diagnosticirana shizofrenija), posttravmatska stresna motnja


PODATKI O BOLEZNI IN ZDRAVLJENJU:
adele s. watson je bila v strogo varovani oddelek psihiatrične bolnišnice sprejeta 8. avgusta 2012. pacientka je kazala simptome anksioznosti, ki smo jo kasneje diagnosticirali kot posttravmatski stresno motnjo. po umiritvi je pacientka zatrjevala, da se med ljudmi mešajo sence, toda izraza ni znala pojasniti.

po nekajtedenski terapiji je postalo očitno, da gre za neobičajno obliko shizofrenije in paranoje, ki sta posledici posttravmatskih napadov anksioznosti. ugotovili smo, da je anksioznost povezana z avtomobilsko nesrečo v pacientkini mladosti, v kateri je umrl njen oče. z metodo hipnoze smo odkrili, da naj bi pacientka takrat prvič videla sence ter s tem tako prestrašila očeta, da je zapeljal na nasprotni vozni pas. zaradi travme so njeni možgani spomin in znake shizofrenije potlačili, dokler se slednji niso znova začeli pojavljati med nosečnostjo ter se po porodu popolnoma razvili. poleg občasnih videnj senc ima pacientka tudi občasne napade tesnobe (posttravmatska stresna motnja), ki običajno trajajo 5-10 minut.

pacientka se je na zdravljenje začela odzivati po šestih mesecih, kar povezujemo tudi z dejstvom, da je takrat po več kot desetletju prvič vzpostavila kontakt z materjo. po desetih mesecih je pacientka dokazala skoraj popolno okrevanje, občasno se pojavljajo samo še napadi tesnobe. po odločbi zdravnika je dva meseca ostala še na opazovanju, toda prividi se po njenih trditvah ter opazovanju niso ponovile. pacientka je bila izpuščena 29. avgusta 2013PACIENTKA O SVOJI PRETEKLOSTI:
»  rojena sem bila v mestu silverstream, za katerega verjamem, da zanj še niste slišali. nadvse običajno malo mesto, nič posebnega. približno do mojega osmega leta smo bili povsem srečna družina, potem pa je mama postajala vedno bolj odsotna in z očetom sta se začela prepirati. vse, česar se spominjam o njunih prepirih, so očetove besede, da me bo, če se ne spravi k sebi, odpeljal. in leto kasneje me je res. najprej sva se na veliko selila, nato pa sva po kakšnih dveh letih pristala v los angelesu. oče je denar služil z glasbo in kmalu sem z vsem, kar sem znala pomagala tudi jaz. najprej sem pela, potem pa me je oče vpisal v nek igralski krožek in kmalu je bilo jasno, da mi je to pisano na kožo.

na mamo sem s pomočjo očeta kmalu pozabila in postala sva duo. skrbel je zame, me vzgajal in bil obenem tudi moj najboljši prijatelj. potem pa so se, ko sem bila stara petnajst let, na obrazih pojavljati sence. ne pogosto, pravzaprav so bile tako redke, da sem vse do leta kasneje mislila, da je vse samo igra svetlobe. pri šestnajstih pa sem med vožnjo domov očetu le omenila, da se mi zdi, da z mano nekaj ni v redu. toda ko sem omenila sence se je v njegovem pogledu pojavil strah in v trenutku neprevidnosti je zavil na nasprotni pas. zbudila sem se teden dni kasneje, v bolnišnici, od tam pa so me kmalu poslali k prvim rejnikom.

do osemnajstega leta sem menjavala rejnika za rejnikom, potem pa sem končno prišla na svoje. kar je pomenilo suh kot v razpadajoči hiši, toda bilo je dovolj. denar sem si skušala služiti z igranjem, vendar se to ni izkazalo za zelo uspešno. tudi kradla sem, nato poskusila še s čiščenjem in strežbo, toda nikoli nisem imela dovolj za stanovanje. vse dokler lepega dne nisem naletela nanj.

zane je počel točno to, kar sem počela sama in ko sva združila moči sva požela naravnost čudovit uspeh. odprla sva celo podjetje, ki je nekaj let naravnost cvetelo in lahko bi rekla, da sem bila tistih nekaj let srečna, saj mi ni manjkalo čisto nič. potem pa sem spoznala lesterja in ugotovila, kaj beseda sreča dejansko pomeni. bil je zabaven, prijazen in imel me je rad, zaradi njega pa nenadoma nisem več imela dovolj časa, da bi se posvečala še podjetju. hotela sem spremembe, ki jih zane ni, nekje med vsem tem še zanosila in nato skupaj z lesterjem preprosto odšla.

proti koncu nosečnosti so se zopet začele pojavljati sence; zelo, zelo redko, tako da sem mislila, da se mi samo zdi ali pa da so krivi hormoni. po porodu pa so postale tako jasne, da si nisem mogla več lagati in takrat so se začeli pojavljati napadi. kevin je bil star samo kaka dva meseca, ko so me odpeljali na zaprti oddelek psihiatrije in od takrat ga nisem videla. sestre so me tolažile, da je to zato, ker zdravnik ne dovoli obiskov, toda ko me je po pol leta obiskala mama mi je povedala, da se je lester skupaj s kevinom preselil v silverstream. povedala pa mi je tudi vse o sencah – kdo so, kaj so in kaj to pomeni zame. ona je glavni razlog, zaradi katerega mi je začelo iti na bolje, ona in kevin. ko me izpustijo bom šla naravnost tja, domov, in ga dobila nazaj.«

.
kay, 19, 6+, //, love ya! :3
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

adele simone watson Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: adele simone watson   adele simone watson Icon_minitimeČet Jan 09, 2014 6:58 am

adele simone watson 06
ADELE WATSON,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
 

adele simone watson

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-