Share
 

 holt, charlotte naveah

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
Gost
avatar

holt, charlotte naveah Empty
ObjavljaNaslov sporočila: holt, charlotte naveah   holt, charlotte naveah Icon_minitimeSre Jan 15, 2014 5:34 am


charlotte naveah holt, straight, new york, 26, pediatrician, lost souls, the sexy-as-hell olivia munn! :3
posnetek terapije
pacientka: olivian ann masters
tema: pacientkina hči

»moji otroci? imam samo enega, hči charlotte naveah. imela sem tudi sina, bil je starejši od lottie, ampak je pri devetnajstih umrl v prometni nesreči. toda to sem vam že povedala. imelo je grozen vpliv na vso družino, sploh na charlotte, toda zaradi tega je postala samo še bolj pridna. že na splošno je najboljši otrok, kar bi si ga starš lahko zaželel. oziroma, je bila. zakaj? to je pravzaprav precej dolga zgodba.

oba z martinom sta bila od nekdaj pridna otroka. nič drog, ponočevanja ali divjega upiranja, celo martin je bil odgovoren in je bil vedno doma do dogovorjene ure, pa čeprav je bila ta veliko pred uro, ki so jo imeli postavljeno njegovi prijatelji. toda charlotte… charlotte je bila naš sonček. le malokdaj srečaš koga, katerega osebnost resnično temelji na nesebični prijaznosti, toda moja deklica je bila natanko taka. od nekdaj je je bila sama srčnost in milina, toda nasprotno od raznih pričakovanj nikoli ni bila naivna. stvar je bila bolj v tem, da se je sama odločila, da ne bo podlegla raznim žaljivkam ter cinizmu, ki sta že zelo kmalu postala del izražanja mnogih njenih vrstnikov. poleg tega je bila izjemno pametna in je oboževala pomoč drugim. vem, da verjetno zveni pocukrano, toda stvar je čisto resnična. le malo stvari je takih, ki bi jih ji lahko očitala. lahko rečem samo, da je bila izjemno trmasta ter da je resnicoljubnost včasih vzela veliko preveč resno. sicer je znala stvari povedati na lep in nežen način, toda ljudje nekaterih stvari preprosto nočejo slišati in ona si tega nikakor ni znala dopovedati. kar se tiče trme pa… če bi kdo lahko šel z glavo skozi zid bi bila to zagotovo charlotte. toda njena trma ni bila vedno slaba stvar; navsezadnje jo je pripeljala skozi martinovo smrt in nato še do konca študija medicine. ja, moja charlotte je zdravnica, pediatrinja pravzaprav. seveda sva z njenim očetom nadvse ponosna nanjo, pa tudi thomas je bil, navsezadnje ji je delo pisano na kožo.

kdo je thomas? charlottin mož. ga še nisem omenila? no, s charlotte sta se poročila kaki dve leti nazaj, pred tem pa sta bila skupaj še kako leto. iskreno povedano, z lesterjem sva bila, ko ga je charlotte vsa srečna pripeljala domov, precej skeptična. fant se je zdel popoln sanjač, poleg tega je bil še bolan, nekaj v zvezi s tem, da je imel privide in se mu je vsake toliko zmešalo. mislim, le kdo bi si želel takega moža za svojo punčko? toda charlotte je bila zaljubljena do ušes in še čez, fant pa tudi. trajalo je nekaj časa, toda kmalu sva z lesterjem spoznala, da sta kot ustvarjena drug za drugega. ona je ob njem pozabila na vse slabo in vse skrbi, ki jih je imela, ona pa je bila zanj boljša kot vsa zdravila in terapije skupaj. imela sta neko posebno vez, zaradi katere se je zdelo, kot da sta od prvega trenutka dalje vedela, da drug za drugega obstajata še onadva.

tudi po poroki sta bila zgleden primer zakonske sreče, vse do tistega prekletega dne. nikomur od nas še zdaj ni jasno, kaj se je takrat zgodilo, charlotte pa o tem noče govoriti, tako da lahko samo sklepam. kar vem je, da se je v charlotte na avtocesti zaletel voznik, ki je vozil v napačni smeri. zdravniki so sporočili, da je umrla na mestu nesreče, potem pa je sredi noči naenkrat zazvonil telefon in na drugi strani je bila moja lottie, čisto panična od strahu. šepetala je, tako da sem jo komaj slišala, toda spomnim se, da je govorila nekaj o kupu trupel, kako je sama s kupom trupel. šele kasneje sem dojela, da je bila zaklenjena v mrtvašnici bolnišnice, kjer je njeno telo čakalo na obdukcijo. poklicala sem policijo in v nekaj urah so jo spravili ven, toda bila je uničena. potrebovala je teden dni intenzivne terapije, da je prišla k sebi in ves čas je klicala thomasa, toda ta je izginil takoj po tem, ko je izvedel, da je mrtva. večino časa je jokala, po tem pa nikoli več ni bila ista. zdelo se je, kot da je v njej nekaj umrlo, njen terapevt pravi, da je bil kriv šok. to naj bi bil po besedah zdravnikov tudi vzrok, zakaj se je več kot 12 ur zdelo, da je mrtva. ob spominu na bratovo nesrečo je njeno telo prešlo v tako intenziven šok, da je bil njen srčni utrip nezaznaven, njeno telo pa povsem otrplo.

kakorkoli že, charlotte o tisti noči ne govori. pravzaprav od takrat celo hoče, da jo kličemo naveah, toda tega se nikakor ne morem navaditi. mislim, da je vzrok v vzdevkih, raznih izpeljankah njenega prvega imena, ki jih je imel zanjo thomas, toda prepričana nisem. vse od takrat mi ne pove nič več. postala je nekako divja, ni več tista prijazna in nesebična punca, ki bi ti v pomoč bila pripravljena narediti skorajda vse. zdaj je veliko bolj sebična, veliko manj ji je mar za vse, preprosto drugačna je. sama pravi, da je dojela, kako kratko je življenje, ter da ga namerava povsem izkoristiti. edino, kar se ni spremenilo je bil njen odnos do dela, do otrok – z njimi je bila še vedno tista prava lottie, toda zaradi ponočevanja in najrazličnejših drugih stvari so jo tri mesece po nesreči odpustili. takrat je prodala avto in stanovanje, v katerem vse od thomasovega odhoda tako ali tako ni živela, kupila motor, spakirala in izginila. vsak teden me pokliče in mi zagotovi, da je vse vredu, kar pa je tudi vse.

iskreno povedano se mi zdi, kot da bi tisto noč izgubila tudi njo.«
kay, 19, 6+, adele w., holt, charlotte naveah 3111497467
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

holt, charlotte naveah Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: holt, charlotte naveah   holt, charlotte naveah Icon_minitimeSre Jan 15, 2014 5:43 am

holt, charlotte naveah 57-71
NAVEAH HOLT,
pozdravljen/a v silverstreamu. tvoj lik je sprejet, ne pozabi pa na temo s face claimi in vse ostale zadeve!

želimo ti prijetno pisanje, predvsem pa obilo zabave!
urška, lilith, sky
Nazaj na vrh Go down
 

holt, charlotte naveah

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: opisi-