Share
 

 audrey elton

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 


prispevki : 20
reputation : 0
pridružen : 25/07/2014


audrey elton
audrey elton
fragile bones

audrey elton Empty
ObjavljaNaslov sporočila: audrey elton   audrey elton Icon_minitimePet Jul 25, 2014 6:35 am

MAYA. ENOUGH.
AUDREY C. ELTON
  • 21
  • 28.6
  • HETEROSEXUAL
  • SHADOW CREEK
  • ÁSTRID B. FRISBEY
  • FRAGILE BONES
  • SHY
  • ASOCIAL
  • INTELLIGENT
že kot mala deklica je audrey čutila globoko osamljenost. kljub temu, da je imela vsega dovolj - včasih celo preveč - sta ji v življenju manjkala materina nežna roka in očetovo varno zavetje. kot večina otrok bogatašev, ju tudi audrey ni nikoli dobila. in ker je bilo dekle že po naravi sramežljivo, ni nikoli upalo prositi za pozornost staršev. vse življenje se je audrey raje skrivala za hrbti starejših bratov in sestre, zakopana v knjige. tako je, namesto, da bi svoje življenje posvetila vsaj kakšni prijateljici, prijatelju ali kakšnemu družinskemu članu, se je mala audrey zapirala v sobo z wildom, dickensom, hemingwayom in podobnimi velikimi pisatelji. pogosto se je med romani znašla tudi kakšna knjiga poezij ali strokovne literature - vse je požirala kot za stavo. z urami, ki jih je preživela v svoji samotni sobici je zelo kmalu prišlo spoznanje, da ko si sam, ni nujno da si vedno osamljen. in tako je že pri svojih osmih letih, audrey postala izredno asocialna oseba. v šoli se ni družila s sošolci, z družino je bolj malo govorila, oni pa niti niso opazili. poznali so jo kot tiho, sramežljivo in zaprto vase.

že v zgodnjem otroštvu je dekle ugotovilo kaj želi postati, ko odraste. želje štiriletne deklice niso bile prav nič podobne željam njenih vrstnic, kar je ponovno kazalo na posebnost najmlajše potomke družine elton. medtem, ko so vse ostale deklice želele biti manekenke, igralke, pevke in barbike, si je audrey želela postati patologinja. od nekdaj so jo zanimale obdukcije mrtvega telesa. v šoli je po znanju in ocenah precej izstopala, ker se je pridno učila z jasnim ciljem v glavi - da jo sprejmejo na medicino. starše je njena življenjska pot najprej izredno razveselila - imeti zdravnika v družini vedno prav pride - a ko sta eltonova izvedela, katero smer želi audrey izbrati, sta bila izredno razočarana.

danes audrey pridno študira medicino in razmišlja o dveh smereh - zanimata jo patologija in kirurgija. slednji sta tako oče, kot mati bolj naklonjena. še vedno je zelo vase zaprta oseba, vendar jo je uspeh pri vpisu na študij medicine malenkost sprostil. vendar pa se dekle še vedno zelo težko vklopi v družbo, za kar sta brez dvoma kriva njena egocentrična starša.
THEONS @ SHINE
Nazaj na vrh Go down


prispevki : 804
reputation : 13
pridružen : 20/12/2013


rhys elton
rhys elton
admin

audrey elton Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: audrey elton   audrey elton Icon_minitimePet Jul 25, 2014 6:39 amyou have been
accepted!


Nazaj na vrh Go down
 

audrey elton

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: i'm safe here in my room unless i try to start again :: character creation :: accepted-