Naslov sporočila: Re: /utterly lost Pon Dec 30, 2013 4:42 am
awersome! a bi se ljublo tebi začet? al naj jaz?
Gost
Naslov sporočila: Re: /utterly lost Pon Dec 30, 2013 4:48 am
hun i would literally love you forever, če bi se ti dalo<3 ker ti nočem nabit nekega crap začetnega posta since our connection is so amazing:3
Gost
Naslov sporočila: Re: /utterly lost Pon Dec 30, 2013 4:51 am
lol okay, čeprav nič ne obljubim, da moj post ne bo začetni crap. i'll let you know where i'll start, okay, love you! <3
Gost
Naslov sporočila: Re: /utterly lost Pon Dec 30, 2013 4:53 am
oh nebo i already know it<3 and THANK YOU really, you're a lifesaver:)) hihi tyt, ly too!
Gost
Naslov sporočila: Re: /utterly lost Sre Jan 01, 2014 5:07 am
vidim, da imaš precej gužvo, but could you possibly squeeze my girl somewhere? i think eli & vienna could function pretty good together, since they're both quite disappointed (i assume) and everything, nimam pa kakšne posebne ideje, da vse skupaj narediva bolj zanimivo. če je tudi ti nimaš bi bilo najboljši kak brainstorming po zsjih^^
Gost
Naslov sporočila: Re: /utterly lost Čet Jan 02, 2014 6:22 am
YAY YOU. umm ja, sem absolutno za povezavo, čeprav tud jaz nimam nekih konkretnih idej. (note: zdaj mam že ene pol ure tale odgovor odprt v posebej zavihtku in se ne morem spomnit ničesar UGH someone should just put a bullet in my braaaaain!!1) i just.. umm.. pm me? lol. oprosti! res se trudim in res sem zanič! ><